W fotorelacji sprzed 3 dni skupiłem się bardziej na południowej części terenu budowy, w tej fotorelacji większy nacisk położyłem na fotki od strony północnej.
Fotorelacja: Przebudowa Stadionu Miejskiego
W niedzielę na budowie ni żywej duszy, poza panami którzy zwozili i walcowali ziemię:

i jednej koparki która zajmowała się wywożeniem gór ziemi i piachu zza starej zachodniej trybuny:

Na zdjęciu widać części masztu, który zapewne wkrótce stanie:

i nowe ławki rezerwowych, które sobie stoją zboku i czekają na docelowe ich umieszczenie:

Fundament pod maszt i przyszła murawa:

Przestrzeń pomiędzy placem gry a starą trybuną chyba się powiększyła, na co zwracałem uwagę już w poprzednich fotorelacjach. Natomiast mając w tyle głowy, fakt że czeka nas II etap prac - jest to zrozumiałe:

Tutaj już stojący maszt w całej okazałości, za nim kładka prowadząca z nowej trybuny na taras dotychczasowego budynku klubowego.

Jak Rafał już zwrócił uwagę - kładka nie jest prosta:

Tutaj widać fundament pierwszego masztu:

Widok na starą trybunę. Piłkochwyty i tablica wyników na swoim miejscu, na co podobno były narzekania:

Rzut okiem na to co się dzieje za budynkiem klubowym. Zostały wyburzone stare budynki "techniczne".

I jeszcze mały wgląd na bramę od strony zachodniej:

Po lewej stadion:

Po prawej pola caravaningowe:

Bramki wejściowe:

I to tyle z tej fotorelacji, więcej zdjęć z tej fotorelacji znajdziecie na macierzystej stronie. Poniżej link do fotorelacji:
http://inwestycje.suwałki.org/fotorelacja/fotorelacja-przebudowa-stadionu-miejskiego-2