Forum Suwałki Forum Suwalki na You Tube Forum Suwalki na Picasa Web Forum Suwalki na Vimeo Forum Suwalki - kanal RSS
30 Lipiec, 2010, 17:08:16 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Nadchodzące wydarzenia:Lato w mieście z MDK, Plener Rzeźbiarski - "Teatr", Rock Szanty Serwy 2010, 5. Suwalskie Teatr-Akcje 2010
Aktualności: Zmarł Prezydent Suwałk - Józef Gajewski

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: « 1 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Kibicowanie  (Przeczytany 857 razy)
Rockers
Weteran

« Odpowiedz #15 : 14 Marzec, 2010, 22:08:58 »

Chłopaki, nie ma się co spierac i roc sobie wyrzutów. Jeden chodzi na siatkę, drugi na nogę, trzeci lubi szachy, tyle.
Ja osobiście byłem na paru meczach piłki nożnej, nie tylko w Suwałkach, ale też w Olsztynie. I co? Przez 90 minut jakoś nie czułem, ze jestem na meczu. Z jednej strony 'j...c PZPN', z drugiej 'sędzia c..j', z trzeciej 'kto nie skacze ten z policji', później znowu 'j..c PZPN', a na koncu gdy policja pojawia sie na stadionie caly stadion krzyczy 'w..........c'. Ok, tyle, że obok siedzi ojciec z dwójką dzieci. To jest sportowe widowisko? Będąc w Olsztynie dostałem gazem po oczach przy wychodzeniu ze stadionu, bo grupa kiboli rzuciła się na policję, a oberwała za to cała gromada kibiców. Wolę przyjśc na mecz Ślepska, gdzie dzieje się dużo, doping jest jaki jest, ale to dopiero początki, a drużyna przeciwna witana jest brawami, a nie stekiem wyzwisk i gwizdów. Kto był na wczorajszym meczu wie, jak duże brawa zebrał przeciwny zespół. I to jest doping, to są kibice.

Prawo jazdy: teoria + praktyka 07.09.2009 (+)
Oddana krew: 1800 ml

http://www.photoblog.pl/unihokeista
MAM
Stały Bywalec
**

« Odpowiedz #16 : 14 Marzec, 2010, 22:20:08 »

Rockers- A jak gorąco przyjeli Rafała Jarząbskiego.
Rockers
Weteran

« Odpowiedz #17 : 14 Marzec, 2010, 22:24:58 »

Dokładnie - może to będzie przesadzone, ale dla mnie zrobiło się cholernie miło, że można tak gorąco przyjąc zawodnika z Suwałk grającego w przeciwnej drużynie. Podobnie zresztą jak całą drużynę - ani jednego gwizdu, nic. Wiadomo, że w czasie gry jest inaczej, ale zarówno przed i po meczu kibice spisali się na medal. Poruszę jeszcze sprawę gwizdka, w czasie wczorajszego meczu. Ktoś miał ze sobą gwizdek łudząco podobny do gwizdka sędziego, i rzeczywiście, z doświadczenia wiem, że przeszkadza to w grze, bo zawodnicy się po prostu gubią. Po prośbie pana Łukowskiego gwizdek nie był użyty ani razu - nawet w czasie przeszkadzania zawodnikowi przeciwników w czasie zagrywki.

Prawo jazdy: teoria + praktyka 07.09.2009 (+)
Oddana krew: 1800 ml

http://www.photoblog.pl/unihokeista
glina94
Forumowicz
*

« Odpowiedz #18 : 15 Marzec, 2010, 07:43:58 »

Ja nie chodzę , ze względu na mało wygranych Mrugnięcie Poczekam aż wezmą się do roboty .... ;]
kuba1193
Weteran

« Odpowiedz #19 : 15 Marzec, 2010, 22:46:40 »

Ja na najbliższy mecz jaki pójdę to na mecz Ślepska (po raz pierwszy). Na mecz Wigier pójdę jak będzie dobra pogoda czyli tak +15C i wyżej. Bo inaczej to się można przeziębić na amen. Teraz na meczach Wigier jest śmiechu warte z frekwencją. Tylko 200-500 osób jak wcześniejszych wpisach wspomniałem. I te w większości 200-500 osób to ultrasi
Strony: « 1 2
  Drukuj  

Skocz do: