ja powiem tak, Ślepsk jest dobry jako drużyna i to się liczy ! Każdy wie po co jest w zespole i każdy gra to co musi. Jeżeli miałbym wyróżniać indywidualnie zawodników to tak: zaczynając od Szlejtera, zawodnik bardzo dobry w przyjęciu jak i w ataku cały Marian, Jonas bardzo dobrze wprowadził się do zespołu, jego największy plus to moim zdaniem blok, jest bardzo szybki na siatce i bardzo dobrze czyta rozgrywającego, jedyne co mnie martwi że na treningach przed meczowych Jonas potrafi zagrać kilka razy z zagrywki tak że każdy z zawodników Ślepska ma ogromne problemy z przyjęciem, a na meczu chyba nie wytrzymuje presji. Rudy ? Rudy to zawodnik jedyny w swoim rodzaju, bardzo bardzo dobra zagrywka, atak ze środka i blok, Rudy to Rudy po prostu

Łyczko... Kamil ma swoje lepsze i słabsze dni, najważniejsze jest to że także bardzo szybko wkomponował się w drużynę i że tych lepszych dni ma coraz więcej i oby tak zostało! Skrzypek podobnie jak Marian, moim zdaniem najpewniejszy zawodnik w drużynie, a co ostatnio pokazuje na zagrywce... palce lizać! Jeżeli chodzi o Bartka Krzyśka to zawodnik bez którego trudno sobie wyobrazić Ślepsk, czasami podczas meczu zdarzają mu się słabsze chwile ale wtedy zastępuje go Wojtek Iwanowicz, Bartek odpoczywa, Ivan robi co do niego należy i to już jest plus Wojtka, bardzo dobre wejścia! Malczewski... z tego co się dowiedziałem jeden z najmniej czytelnych dla rywali rozgrywający, jedyny jeggo mały minus to to że czasami jest zbyt wolny jeśli chodzi o dobiegnięcie do piłki. Jeżeli chodzi o pozostałych jeżeli nie grają w pierwszej 6 a sa zmiennikami, wchodzą na boisko robią swoje i chwała im za to !
Ślepsk to drużyna i drużyna wygrywa mecze !
Jeżeli chodzi o wybór indywidualny moim zdaniem to trudny wybór ;]
Moja 3:
Rudzewicz
Skrzypkowski
Krzysiek