Autor Wątek: Sylwester 2010  (Przeczytany 4357 razy)

diabełek

• Gość
Sylwester 2010
« dnia: 05 Gru, 2010, 09:17:06 »
Hejka , witajcie!!!
Rozpoczynam nowy watek bo chciałabym dowiedzieć się, gdzie można w Suwałkach i okolicy spędzić fajnego sylwestra w tym roku.
Może coś wiecie? Szkoda, że na Szelmencie już wszystkie pokoje są zarezerwowane - automatycznie odpada, bo przecież nie będzie sie po alkoholku jechać >:(. Może podacie jakieś ciekawe propozycje. Czekam na dyskusję. Bo jak narazie żadnych ciekawych propozycji nie mogę znaleść.
« Ostatnia zmiana: 05 Gru, 2010, 12:41:06 wysłana przez the_mask »

Offline Guzik

• Stały Bywalec
  • **
Odp: SYLWESTER 2010
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Gru, 2010, 10:17:47 »
To zależy co Cię interesuje - jaki rodzaj świętowania sylwestra  :P Jak co roku organizują go Restauracja na starówce, Karcza Polska, Amona - Ra i pewnie coś tam jeszcze - luźniejsza impreza i trochę tańsza będzie w Fantasy Parku. W Druskielnikach robią sylwestra w aqua parku - to wydaje się ciekawe - nasza aqua park tez już będzie czynny ale o żadnych planach nie słyszałem. Miejskiego sylwestra pod gwiazdami w tym roku - NIE MA!  (zresztą jak rok temu...) ja i tak wole sylwester w gronie przyjaciół - w okolicy można wynająć domek, pensjonat - mieć sylwester z pochodniami, ogniskiem i kiełbaskami tak na ludowo:P wszystko zależy od fantazji - ja w swoim życiu miałem i takie sylwestra które przespałem i też było dobrze :) grunt to odpowiednie nastawienie:)
...gUzIk pRaWda...

Offline danek33

• Forumowicz
  • *
Odp: SYLWESTER 2010
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Gru, 2010, 12:08:53 »
także można pobawić na Sylwestra w Swiss Bar Club

FOTOGRAFIA REPORTAŻOWA - www.danek33.pl

Offline noka

• Administrator
Odp: Sylwester 2010
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Gru, 2010, 16:43:20 »
Informacyjnie dodam tylko, ze info n/t Sylwestra na Szelmencie mamy tu:  http://www.forum.suwalki.pl/kultura-i-rozrywka/sylwester-z-wosir-szelment/

Offline PIKASON

• MPS S-ki
  • Weteran
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Gru, 2010, 17:14:48 »
A takie pytanie .. w parku coś będzie w tym roku ?  ???

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #5 dnia: 06 Gru, 2010, 11:23:27 »
Z tego co mi wiadome imprezy pod chmurka w Suwałakch nie ma. Ciekawie się zapowiada Sylwester w Płocicznie. Podaje link do imprezy http://www.augustowska.pl/
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

Offline gosienka

• Weteran
« Odpowiedź #6 dnia: 06 Gru, 2010, 22:03:33 »
Zastanawiam się dlaczego suwalskie biura podrozy nie organizują wycieczki na Sylwestra pod chmurką do Wilna. Widzialam ofertę do Paryża, Pragi itd. glownie organizowane przez bp z pd Polski a przeciez Wilno mamy najbliżej.

diabełek

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 07 Gru, 2010, 08:11:02 »
Hejka!!! Jaki Sylwester mnie interesuje?  ;D Chciałabym spędzić sylwestra na jakimś balu w restauracji, klubie przy dobrej oprawie muzycznej w interesujacy sposób prowadzonej w kulturalnym towarzystwie(bez wrzeszczącej i pijanej młodzieży), dlatego też wydaje mi sie że Fantasty Park odpada. Kolega podał nazwy lokali taki sylwester organizujących np: Amon-Ra, Karczma Polska, Starówka itp. Może ktoś z was na takim balu był rok wcześniej i jakieś doświadczenia i wrażenia ma by się podzielić. Albo w jakimś innym miejscu spędziliście sylwestra ,którego byście polecili. Jak wiecie o jakiś organizowanych zabawach sylwestrowych wrzucie na stronę, będziemy mieli wybór. ;) :D ;D

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Gru, 2010, 16:13:58 »
Centrum Konferencyjno – Wypoczynkowe „Szelment” zaprasza na Bal Sylwestrowy 2010 / 2011 oraz Kinder Bal

Bal sylwestrowy, a w nim::
- wspaniała zabawa przy muzyce zespołu Jurka Filara
- wyśmienite menu przygotowane przez najlepszego specjalistę
- obfity bufet przekąsek zimnych i dań ciepłych
- słodki bufet deserowy
- napoje bezalkoholowe: soki, woda, kawa, herbata – bez limitu
- 0,5 l wódki lub 0,7 l wina na parę
- kieliszek wina musującego na powitanie Nowego 2011 Roku
- opieka animatora nad dziećmi od godz. 20.00 – 1.00 (dla dzieci do 10 lat)

Koszt balu 250 zł/osoba

Ilość miejsc ograniczona!

Szczegółowych informacji na temat balu sylwestrowego udzieli Państwu Recepcja CKW „Szelment”, nr tel. 0 87 568 32 71

Szczegóły -> http://www.szelment.pl/index.php?lang=pl&m=page&pg_id=63