Autor Wątek: Strefa kibica podczas Euro 2012 w Suwałkach  (Przeczytany 3563 razy)

Offline gosienka

• Weteran
Strefa kibica podczas Euro 2012 w Suwałkach
« dnia: 16 Kwi, 2012, 17:30:14 »
Mamy szansę, aby podczas Euro 2012 w Suwałkach powstała Mobilna Strefa Kibica. Wystarczy wejść na stronę www.fancitytour.pl i wysłać zgłoszenie.

Dzięki projektowi FAN CITY TOUR, podczas Euro 2012, w 100 polskich miastach powstaną Mobilne Strefy Kibica. Mobilne strefy kibica odwiedzą miasta w całej Polsce zapewniając mieszkańcom zabawę i wspólne kibicowanie podczas oglądania meczów na dużych ekranach. Przed ekranem pojawi się również strefa kibica, strefa rozrywek oraz strefa dla smakoszy piłkarskiej kuchni.

źródło:
Strona organizatora konkursu: www.fancitytour.pl/
Fanpage Facebook www.facebook.com/pages/Euro-2012-w-Suwa%C5%82kach/367875083251383

Offline krzysioh1983

• Forumowicz
  • *
Odp: Strefa kibica podczas Euro 2012 w Suwałkach
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Maj, 2012, 22:49:50 »
No i zbliża się EURO a tu u nas sprawa chyba ucichła jak chodzi o strefę kibica??

Offline yale_ski

• Nowy
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Maj, 2012, 10:04:57 »
Niestety Suwałki nie zostały ujęte przez mobilną strefę kibica. Wiec zostaje nam kibicowanie w domach lub miejskich lokalach. Niestety...

Offline Rafał

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Maj, 2012, 11:51:47 »
a orientujecie się, czy jakiś lokal suwalski przygotowuje się do emisji meczy euro 2012? Chodzi mi o wspólne kibicowanie większej ilości osób niekoniecznie przed 32" tv przy osobnych stolikach... kiedyś chyba Einstein puszczał coś na ścianie. nie chciałbym oglądać sam meczy w domu   :facepalm:

Offline samul

• Stały Bywalec
  • **
  • Całkiem nie na diabła
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Maj, 2012, 13:03:39 »
Aby takowa strefa kibica powstała u nas w mieście,potrzebne były miejskie pieniądze w wysokości około 40 tyś zł.Niestety,ale nasz prezydent odmówił.Zawsze można jechać do Ełku albo Gołdapi-tam te strefy będą

Offline yale_ski

• Nowy
« Odpowiedź #5 dnia: 31 Maj, 2012, 13:05:06 »
Napewno będą takie lokale. Myslę, że Warka, Brama i wiem, że w Da Grasso bedą puszczać mecze :)
Gołdap stać na strefę kibica a Suwałki nie. Żal...

Offline krzysioh1983

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 31 Maj, 2012, 16:37:19 »
Tak pewnie będą transmisje, tylko piwko będzie po 8 zł pewnie!!!Szkoda że nasze miasto znów woli robić koncerty Camerata del coś tam dla chodzących zombie, zamiast zrobić fajną sprawę z miasteczkiem kibica, gdzie można by osiąść i wypić piwko oglądając naszą reprezentację, razem pokibicować. Można by dla najmłodszych zrobić różne konkursy z piłką itd. No ale cóż. Szkoda. Wielki minus dla miasta i Prezydenta za nie słowność!!!Bo on sam mówił o strefie kibica na Euro2012 w jednym z programów Z Ratusza w R5.

Offline samul

• Stały Bywalec
  • **
  • Całkiem nie na diabła
« Odpowiedź #7 dnia: 31 Maj, 2012, 20:22:33 »
Tym bardziej ze ludzie z Suwałk,interesują się grą naszej reprezentacji,jeżdżą na mecze.Np. na ostatnim meczu w Warszawie z Portugalią wg moich informacji,na meczu było grubo ponad 100 osób z Suwałk.

Offline Kafar

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Cze, 2012, 14:29:33 »
Jak dla mnie Suwałki to jest jedno Wielkie DNO i WODOROSTY !

Mogli by postawić telewim w parku i zrobić tam tą strefę kibica. Co im by szkodziło ? Ludzie by przyszli i zabawa by była ciekawa.
Odrzucam waszą rzeczywistość i tworzę własną.

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << MŁODSZY ASP. >>
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Cze, 2012, 16:57:10 »
Widocznie nie było funduszy. Poza tym bez tej strefy kibica, miasto jest bezpieczniejsze :)

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Cze, 2012, 20:27:05 »
tiaaaa ... od razu poczułem się bezpieczniej.

Offline Rafał

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Cze, 2012, 20:48:31 »
Byłem na otwarciu na warszawskiej strefie, spoko przeżycie, tyle ludzi w jednym miejscu to nawet na papieżu nie było :)
Oglądając relację ze strefy w Ełku, to wolałbym w barze chyba jednak.  Do tego Ci "kibice" poowijani flagami tyskiego :P profanacja normalnie.
Ciekaw jest zachowania suwalczan, gdyby taką strefą nam dano. Ale to nie za tej władzy pewnie..

Offline krzysioh1983

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Cze, 2012, 21:48:55 »
Wyjaśnij jaką ty "profanacje" widzisz we flagach tyskiego?? Profanacje czego???Flaga z napisem POLSKA, pół piłki, napis Tyskie 5 stadion??Co tu jest profanowane???Ja mam taka flagę na oknie oraz na balkonie zawieszoną i uważam że to jest bardzo fajna sprawa. Fajnie jest widzieć takie flagi zawieszone na balkonach i oknach.Zresztą taką flagę wieszam od początku jak tyskie wypuszcza je na mistrzostwa. Mistrzostwa to jest święto kibiców a nie 1,2,lub 3 maja gdzie się wiesza konkretnie flagi narodowe. Jeśli wtedy by zawiesić taką flagę tyskiego to oki zgodzę się, że to była by taka jakby "profanacja" ale raczej  Święta Narodowego.
« Ostatnia zmiana: 11 Cze, 2012, 21:53:37 wysłana przez krzysioh1983 »

Offline Rafał

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 11 Cze, 2012, 22:24:06 »
skoro tak uważasz to fajnie. ja mam flagę Polski i uważam, że to fajna sprawa. 

Offline hellsink

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 11 Cze, 2012, 22:37:18 »
Wyjaśnij jaką ty "profanacje" widzisz we flagach tyskiego?? Profanacje czego???Flaga z napisem POLSKA, pół piłki, napis Tyskie 5 stadion??Co tu jest profanowane??? (...)
Zauważ, że w za wywieszanie reklam na bilbordach,ścianach itp. producenci np. piwa płacą spore pieniądze. Ty robisz to za darmo. Dla mnie to nie tyle profanacja co zwykła głupota.
Ja sem netoperek