Wasz pomysł jest dobry,zastanawiacie się co pokazywać? Patrzycie na swoje miasto z własnego punktu widzenia,spójrzcie przy okazji jak Suwałki się zmieniły ostatnimi laty. Wy tego nie dostrzegacie ,ale zobaczcie Arkadię ,Oś .Północ ,choćby ścieżki rowerowe nad Czarną Hańczą.Przecież o takich widokach nikomu się nie śniło. Sama ul.Kościuszki ,Noniewicza -przecież ich widokiem można się szczycić.
Na pewno ludzi również znajdziecie ,odpowiednich.
Myśląc o stronie technicznej od razu ,tak jak noka pomyślałam o Harrym.Wy talenty również posiadacie ,a najważniejsze ,że pomysł już zaistniał.
Znam poznaniaka będącego na obczyźnie ,który np. zajął się przedstawieniem starych zdjęć Poznania ze współczesnymi miejscami.Nie twierdzę ,że macie robić to samo ,ale przedstawiłam tylko kochając swoje miasto ,można wszystkie perełki znaleźć i na pewno nie będzie to bardzo trudne. W tym miejscu -dzięki GaTri ,że jako przykład pokazałeś moje miasto

Na pewno wiele miejsc poznaliście ,jeśli zwracaliście uwagę na wątek ''Poznań''.
Powracając do spraw technicznych ,to wierzę ,że dalibyście radę ,a wakacje faktycznie są dobrym czasem na zbieranie materiałów.Wbrew temu co Wam się wydaje ,w Suwałkach dużo się dzieje. Taką ''egzotycznym''wydarzeniem jest Wasz targ,bywałam w mniejszych miastach i nie wszędzie jest coś takiego.Zresztą wiem ,że pomysłów Wam nie zabraknie.-Powodzenia,będę kibicować.
Szymon pisaliśmy w jednym czasie i trochę mamy równe opinie