Jak masz sprawę bezpośrednio do mnie - pisz na PW, jak chcesz żeby to widzieli wszyscy - pisz w wątku "Skargi i zażalenia".
Sprawa druga - nie stawiasz przecinków w zdaniach złożonych i nie bardzo rozumiem o czym piszesz. Nie wspomnę, że nie napisałeś co niby wywaliłem z Forum, więc trudno mi się ustosunkować. Domyślam się, że chodzi o zmianę w ankiecie.
Sprawa trzecia - jeśli szef chce się dowiedzieć - niech zajrzy na Forum, sytuacja wyjaśniona została w kilku wcześniejszych postach.
z kontaktuj sie ze nim osobiście lub zadzwoń
A gdzie magiczne słowo "proszę" ?
Poza tym, jeśli "z kontaktuj" znaczy to samo co "skontaktuj" to uprzejmie informuję: jeśli ktoś ma sprawę do mnie to musi się skontaktować ze mną pierwszy i bez pośredników (kontakt podany na stronie). Kaprysów szefów innych niż mój własny - nie spełniam.
Ok, żeby jednak jakiś pożytek z tego posta był - powtórzę raz jeszcze:
Jeśli ktoś chce zagłosować na pizzerię nie wymienioną w ankiecie - wybiera opcję ostatnią - Inna (potem można zmienić wybór)
Pizzeria Pinokio zostanie wkrótce dodana do ankiety - nie jestem tak złośliwy jak się może wydawać.
Jak pisałem wcześniej - zmiana jest tymczasowa i ma na celu ostudzenie zapędów osoby/osób które chyba nie potrafią się bawić fair.