Autor Wątek: Najlepszą pizzę w mieście serwuje...  (Przeczytany 150336 razy)

hulk

• Gość
Odp: Najlepszą pizzę w mieście serwuje...
« Odpowiedź #165 dnia: 20 Wrz, 2010, 21:42:05 »
Powiem Wam, że najlepsza pizza jest w nowo otwartym lokalu - SZAMAN na Kościuszki. Miła i sympatyczna obsługa. Nigdy nie jadłem takiej pizzy. Pychotka.  ;)
Poza tym dobry jest kebab i tortilla. :D 

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #166 dnia: 20 Wrz, 2010, 21:50:21 »
Podając info o nowym lokalu (którego nie ma w ankiecie) proponuje od razu wpisać pełną nazwę, dokładny adres, tel. www i inne przydatne dane (np. z ulotki) Mile widziane też jest zdjęcie pizzy (np. zrobione komórką z tajniaka :))

maszewiak1

• Gość
« Odpowiedź #167 dnia: 21 Wrz, 2010, 10:59:40 »
Czy ktoś zamawiał pizzę w PINOKIO ? Ciekawi mnie opinia innych smakoszy. Zamówiona pizza wyladowała w koszu, gdyż nie nadawała się do zjedzenia. Może to tylko moja subiektywna opinia.

Offline PIKASON

• MPS S-ki
  • Weteran
« Odpowiedź #168 dnia: 21 Wrz, 2010, 12:05:10 »
Tak, zamawiałem w PINOKIO . U mnie była bardzo dobra  ;)

Zresztą... najlepsze i tak robi moja żona  ;D

maszewiak1

• Gość
« Odpowiedź #169 dnia: 21 Wrz, 2010, 18:09:39 »
Odnośnie pizzy z PINOKIA, to jako sos / zamawiany był czosnkowy/ przywieziono pomidorowy-była to woda zabarwiona sosem pomidorowym. Jak u kolegi ? Nie zrażam się za pierwszym razem, ale pierwsze wrażenie pozostaje. Aha przyniosła pizzę pani / wiek -pełnoletnia / mocno zmęczona, bo było to aż II PIĘTRO.

partner999

• Gość
« Odpowiedź #170 dnia: 22 Wrz, 2010, 18:50:44 »
Potwierdzam pizza w lokalu Szaman jest bardzo dobra. Jadałem w różnych lokalach, ale tam smakowała mi ona najlepiej. :) Polecam wszystkim. ;D
« Ostatnia zmiana: 22 Wrz, 2010, 18:51:36 wysłana przez the_mask »

maszewiak1

• Gość
« Odpowiedź #171 dnia: 22 Wrz, 2010, 20:05:59 »
Jedzenie w lokalach, różni się od jedzenia w domu /na dowóz/. Lokal to atmosfera, świeżość pizzy. Dowóz ma swoje prawa: czas, świeżość itd... Chcę potwierdzić, że w lokalu smakuje najlepiej /z zasady/ Jeżeli chodzi o pizzę na dowóz, to jednak Planeta przebija wszystkich... Ostatnio mieliśmy gości z tzw. Polski, zamówiliśmy Planetę... Zdaniem moim i gości - rewelacja.
« Ostatnia zmiana: 22 Wrz, 2010, 20:13:57 wysłana przez the_mask »

hulk

• Gość
« Odpowiedź #172 dnia: 23 Wrz, 2010, 20:57:09 »
Podając info o nowym lokalu (którego nie ma w ankiecie) proponuje od razu wpisać pełną nazwę, dokładny adres, tel. www i inne przydatne dane (np. z ulotki) Mile widziane też jest zdjęcie pizzy (np. zrobione komórką z tajniaka :))

Pizza Kebab SZAMAN

Kościuszki 43

tel: 877378017

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #173 dnia: 23 Wrz, 2010, 21:12:32 »
Pizza Kebab Szaman została dodana do ankiety.

Dziś zadzwoniła do mnie Pani z TelePizzy informując, że przygotowano dla mnie specjalną promocję, która polega na tym, że .... i tu pała mi bateria w telefonie. Nie dość że się nie dowiedziałem, to jeszcze wyszedłem na gbura, bo po tamtej stronie słuchawki wyglądało jakbym się celowo rozłączył  :-\

Offline andreak

• Stały Bywalec
  • **
« Odpowiedź #174 dnia: 24 Wrz, 2010, 02:02:57 »
No proszę, pełna poświęcenia praca (całkowicie poważnie) nad "ogarnięciem" forum, zaczyna przynosić wymierne korzyści. Zachęcamy pozostałych właścicieli lokali z pizzą do brania przykładu z TelePizzy. Oczekujemy również nowych tematów na forum np.: "Najlepsze kotlety schabowe w Suwałkach i okolicy", "Jak bardzo kochamy kuchnię włoską (francuską itp) w lokalach na całym świecie i dlaczego będziemy ją propagować na suwalskim forum", "Wspaniałe gospodarstwa agroturystyczne Suwalszczyzny i ich cudowne kulinarne frykasy" oraz oczywiście i przede wszystkim "Co pije Kuba do Jakuba i dlaczego jest to nieistotne, dopóki ma procenty, odpowiednią jakość i spożywane jest w doborowym towarzystwie, w pięknych suwalskich okolicznościach przyrody" ;)
"Źle nazwać rzeczy, to powiększać nieszczęścia świata". - Albert Camus

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #175 dnia: 24 Wrz, 2010, 08:24:13 »
Pizza Kebab Szaman została dodana do ankiety.

Dziś zadzwoniła do mnie Pani z TelePizzy informując, że przygotowano dla mnie specjalną promocję, która polega na tym, że .... i tu pała mi bateria w telefonie. Nie dość że się nie dowiedziałem, to jeszcze wyszedłem na gbura, bo po tamtej stronie słuchawki wyglądało jakbym się celowo rozłączył  :-\

noka miałem sytuację podobną tylko tyle, że ja naprwde rozmawiac nie mogłem przeprosiłem i rozłączyłem rozmowę. Nic nie tracisz. Jeżeli będziesz u nich nastepnym razem zamawiał telefonicznie pizze to powiedz tylko, że była przygotowana dla Ciebie oferta specjalna i w tej chwili chcesz z niej skorzystać. Rozpoznają Ciebie po numerze telefonu. Ja skorzystałem z tej mojej oferty chyba po 3 tygodniach od ich telefonu. Podczas zamawiania pizzy przypomniało mi sie, że dzwonili do mnie w sprawie specjalnej oferty przygotowanej dla mnie. W związku z tym zapytałem się czy jeszcze mogę z niej skorzystać i co to w ogóle była za oferta. Wyjasniełm Pani co wtedy gdy dzwonili do mnie sie wydarzyło Czyli, że nie mogłem rozmawiać i takie tam. Pani powiedziała, że nie ma problemu i mogę jeszcze skorzystac z przygotowanej dla mnie oferty. Pamiętam, że dostałem do pizzzy tej wielkiej dwie słatki gratis, napój litrowy i chyba drugą pizze taka sama za 50% ceny.

ELO
« Ostatnia zmiana: 24 Wrz, 2010, 08:37:00 wysłana przez MORDUK »
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

Offline Krzysio_Księżyc

• Nowy
« Odpowiedź #176 dnia: 24 Wrz, 2010, 12:23:03 »
Nie wiem tak naprawdę kto serwuje najlepszą pizzę w mieście ale zalogowałem się żeby opisać jeden przypadek, który przytrafił mi się w Pinokio.

Zamówiłem pizze 60 na dowóz, pani zaproponowała sosy - spytałem czym się różni pikantny od pomidorowego, niestety nie potrafiła wyjaśnić. Mały bląd, można wybaczyć. Wybrałem standart: czosnkowy. Po obiecanym pół godziny, jest dzwonek drzwi, jest dostawca, brawo za punktualność. Dzieciaki już się kłębią i czekają na pyszną pizzę. Pani dostawczyni, lekko zdyszana podaje mi cene i tu pierwsza niespodzianka, na ulotce było info że w ten dzień obowiązuje rabat a rabatu nie widać. Po szybkiej negocjacji udało się go jednak wydębić. Otwieram pizze.... i tak: brak sosu czosnkowego a zamiast niego jakas czerwona pikantna woda, nie dalo sie tego nalozyc nozem, trzeba bylo łyżeczki użyć. Ale najgorsze jest to, że zamawiałem pizze z konkretnym składem, a w Pinokio uznali chyba sami ze dodadzą mi grzyby extra. Fajnie, moja karmiąca żona już nie spróbuje, a najmłodsza pociecha też uczulona... Zjadłem sam kawałek, syn zjadł drugi a reszte trzeba było wywalić. Dzięki naprawdę za te grzyby gratis. A jak zadzwoniłem to mnie jeszcze "zjechała" ze inny klient to by sie ucieszył z gratisowego składnika. Więc z tej całej radości opisuje wam tą krótką historię.  ;D

Nie chcę już wspominać o jej mizernej jakości (ser i salami to chyba z wyprzedaży z Biedronki), ale to i tak ludzie sami ocenią bo każdemu smakuje co innego - mój gust to zdecydowanie dominium i planeta, innych jeszcze nie spróbowałem.

hedera

• Gość
« Odpowiedź #177 dnia: 24 Wrz, 2010, 14:47:31 »
A mi smakuje w Rozmarino i całkiem możliwe, że armosfera lokalu robi swoje:) Pozdrawiam!

Offline vena

• Super Poster
« Odpowiedź #178 dnia: 24 Wrz, 2010, 15:11:35 »
Widzę, że w ankiecie widnieje jeszcze bar Presto, a z tego co słyszałam już nie istnieje.. nawet nie spróbowałam tam pizzy  :(
Ludzie dobrej woli pouczają. Ludzie złej woli straszą.

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #179 dnia: 24 Wrz, 2010, 18:04:13 »
No proszę, pełna poświęcenia praca (całkowicie poważnie) nad "ogarnięciem" forum, zaczyna przynosić wymierne korzyści. Zachęcamy pozostałych właścicieli lokali z pizzą do brania przykładu z TelePizzy.
Dzwoniąc po pizzę nie przedstawiam się jako noka z Forum Suwałki, więc Twój tok rozumowania jest błędny.

Oczekujemy również nowych tematów na forum np.: "Najlepsze kotlety schabowe w Suwałkach i okolicy",
Niniejszy wątek ma ponad 20 tys. wyświetleń, co wskazuje na duże zainteresowanie. Jeśli będzie w Suwałkach boom na schabowe to się również założy o tym temat - zapewniam.

Widzę, że w ankiecie widnieje jeszcze bar Presto, a z tego co słyszałam już nie istnieje..
Wydaje mi się, że coś gastronomicznego tam działa (ewentualnie do sprawdzenia)