Autor Wątek: Najlepszą pizzę w mieście serwuje...  (Przeczytany 150332 razy)

mycha777

• Gość
Odp: Najlepszą pizzę w mieście serwuje...
« Odpowiedź #150 dnia: 13 Wrz, 2010, 10:32:08 »
A mi w Dominium smakowało.
Co jest fajne to możliwość łączenia 2 typów na jednej pizzy. Więc zamawiając 2 właściwie mieliśmy 4 smaki.
Szczególnie te droższe pizze są niezłe - sporo sera itd.

Co istotne - mają coś takiego jak zupy. Pomidorowa z serem i śmietaną jest naprawdę OK.

Nie wiem - u mnie wszystko zagrało podczas wizyty. Obsługa, szybkość itd. Musimy im dać się rozkręcić jeśli zaliczają wpadki.

Zastanawiam się tylko ile jeszcze pizzerii może się w naszym mieście otworzyć. I która padnie pierwsza.
Dotychczasowa moja ulubiona Rozmarino pewnie dostanie ciężkiej zadyszki. Mam nadzieję że właściciel zmobilizuje się. Kuleje obsługa - w szczególności jedna z osób na którą mam zawsze przyjemność trafiać doprowadza mnie do pasji. No i ogród letni cierpi na prowizorkę i brak czystości - widać że chyba nie mają zbytnio serca do utrzymywania tego ciekawego miejsca na jakimś poziomie. Część wyposażenia bym wywalił, część zrobił od nowa a resztę najzwyczajniej doczyścił. Powinni zaprosić panią Gessler.

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #151 dnia: 13 Wrz, 2010, 12:38:48 »
David - najbliższy Gruby Benek jest w Augustowie. Będąc w Olsztynie zwróciłem uwagę na dośc ciekawą nazwę tej pizzeri, za parę dni jadę do Olsztyna, więc przetestuję i ten lokal :)

Offline MAM

• Super Poster
« Odpowiedź #152 dnia: 13 Wrz, 2010, 16:06:16 »
NO jest jeszcze w Ełku i Giżycku-to jest sieciówka więc ciasto mają wszędzie takie samo. Po prostu dobre, reszta zależy od obsługi. :D. Natomiast najbardziej smaczną pizzę jadłem w Giżycku przy moście zwodzonym  w pizzeri MAZAR. Sami robią ciasto i sosy również.  Polecam spróbować.Smacznego :D.

Offline biza

• Mega Poster
« Odpowiedź #153 dnia: 13 Wrz, 2010, 16:15:48 »
to juz skoro mówimy o pizzeriach nie tylko naszych, to proponuję spróbować pizzę w Sopocie w pizzeri TONI, pyyyyyyycha mniam mniam
Zazdroszczę Japonkom - wstają rano i od razu w kimono...

Offline MAM

• Super Poster
« Odpowiedź #154 dnia: 13 Wrz, 2010, 16:35:31 »
W TONI nie byłem ale BRAVA  też jest super. ;)

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #155 dnia: 13 Wrz, 2010, 16:40:46 »
^^ też wygląda jak autoreklama lub ludzie rejestrują się na forum tylko po to aby napisać jaka pizzeria jest doobra

Hmm po to jest chyba Forum, a w szczególności ten właśnie wątek, żeby wyrazić swoją opinię - w tym przypadku o ulubionej pizzy lub pizzerii. I nie możemy podchodzić w ten sposób, ze jak smakuje to autoreklama, a jak nie smakuje to konkurencja.
Ok, nowi użytkownicy są nieco bardziej "podejrzani", ale ewentualną ocenę czy jest to już reklama , kryptoreklama itp. proponuję zostawić adminowi :) Każdy wpis można głosić do moderacji - w razie wątpliwości zachęcam do skorzystania.  Dotychczasowe peany n/t różnych firm wyglądające mocno podejrzanie były i będą na bieżąco usuwane.
Czemu w ankiecie Przy fantazji jest strona jakaś jeje, a nie http://www.fantazja.suwalki.pl/
Taką kiedyś mieli stronę, zabieram się za aktualizację (dzięki za info)  
« Ostatnia zmiana: 13 Wrz, 2010, 16:53:03 wysłana przez noka »

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #156 dnia: 19 Wrz, 2010, 20:19:31 »
Dzisiaj w mojej skrzynce pojawiła się ulotka kawiarni 'PINOKIO' która oferuje pizzę na telefon, w rozmiarach 30, 40, 40, 60 cm. Ceny są nieco niższe niż w Planecie, i wydaje się, że mogą byc całkiem w porządku.

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << SIERŻANT SZT. >>
« Odpowiedź #157 dnia: 19 Wrz, 2010, 20:25:32 »
Już o niej pisałem, stronę wcześniej :D

Offline xmen

• Stały Bywalec
  • **
« Odpowiedź #158 dnia: 19 Wrz, 2010, 20:36:36 »
A ja ostatnio zamówiłem na tel.  XXL w Dominium i była całkiem całkiem oprócz tego że 1\3 wierzchu była przypalonana czarny węgielek . Głupi byłem ze nie otworzyłem jej przy dostawcy i następnym razem tego błedu nie popełnię

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #159 dnia: 19 Wrz, 2010, 20:41:45 »
The_mask - upss... nie zauważyłem.

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << SIERŻANT SZT. >>
« Odpowiedź #160 dnia: 19 Wrz, 2010, 21:08:04 »
To dominium już dowozi?

naser

• Gość
« Odpowiedź #161 dnia: 19 Wrz, 2010, 21:32:56 »
witam wszystkich!
Jadłem dziś smaczną pizzę w Szamanie ul.Kościuszki 43, na przeciw II LO. Jest to nowo otwarty lokal, pizze, kebab, oryginalny smak, ładny przytulny lokal.

« Ostatnia zmiana: 19 Wrz, 2010, 22:09:17 wysłana przez noka »

Offline Szymon

• Weteran
« Odpowiedź #162 dnia: 19 Wrz, 2010, 21:42:36 »
To dominium już dowozi?
Dowozi, miałem przyjemność widzieć- a bardziej słyszeć samochód. Samochód z systemem wczesnego ostrzegania klientów(stary wiśniowy opel z popsutym wydechem). Pani była ubrana firmowo.

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << SIERŻANT SZT. >>
« Odpowiedź #163 dnia: 19 Wrz, 2010, 21:43:30 »
A jak z ceną dowozu? Nadal przy rejestracji, na ul. Lityńskiego muszę dopłacać....

Offline Bart76

• Stały Bywalec
  • **
« Odpowiedź #164 dnia: 19 Wrz, 2010, 22:21:06 »
Z moją córeczką lat 2 i żoną lat ... w poniedziałek po spacerze załapaliśmy się na placek w Telepizza za 5 PLN. Bardzo sympatyczne Panie obsługujące, Mała dostała balonik, stolik wyszorowany a pizza mniam mniam. Żona nie jadła bo karmiąca, z córcią się najedliśmy w ramach "przedkolacji" ;)