Byłem, widziałem, skosztowałem i nie jestem zachwycony...

Co prawda nie mają wszystkiego dopięte na ostatni guzik, z racji że jest to pierwszy dzień, ale najbardziej załamało mnie to, że "kelnerzy" chodzili z pizzą po lokalu od stolika do stolika i pytali "czy to nie państwa pizza?".... Do tego po zasiądnięciu przy stoliku zastałem pozostałości po poprzednikach, których nikomu nie spieszyło się zebrać.
Sama jakość pizzy też nie zachwyca... ciasto strasznie suche, ciężko byłoby to jeść bez popitki. Obsługa też nie zachwyca. Ludzie tam zachowują się jakby pierwszy raz mieli styczność z tą pracą. Zero pośpiechu. Mimo że multum ludzi czekało na zamówienie około 30 min. Pizza podawana bez sztućców, bez dodatkowych talerzy. Trzeba jeść z ręki albo samemu pofatygować się po narzędzia.
Jedyne co może zachęcać to promocyjne ceny i darmowy dowóz.
Miejmy tylko nadzieję, że lokal się poprawi. W sumie piątek 13-tego to nie najlepsza data na otwarcie ;P hehe
Ja i kaczusia_18 jednak zostajemy przy DaGrasso. Może i ceny troszkę większe, ale i jakość lepsza moim subiektywnym zdaniem

Liczyłem na coś lepszego
