Autor Wątek: Najlepszą pizzę w mieście serwuje...  (Przeczytany 150335 razy)

Offline david565

• Weteran
Odp: Najlepszą pizzę w mieście serwuje...
« Odpowiedź #135 dnia: 04 Wrz, 2010, 10:57:38 »
Aha. Czyli wszystko jest chyba juz jasne.

maszewiak1

• Gość
« Odpowiedź #136 dnia: 08 Wrz, 2010, 20:49:38 »
Z dominium miałem podobną przygodę. Lityńskiego nie mieści się w ich obrębie i nie chcą wozić bezpłatnie. Pokusiłem się do lokalu. Czekałem bardzo długo na zamówienie, następnie bardzo długo na zamówioną pizzę, następnie bardzo długo na sos. Jak już skonsumowałem maleńką pizzę za 30 zł, nie mogłem się doczekać na rachunek. Po interwencji łaskawie pani przyniosła rachunek. Pizza za 30 zł bardzo uboga i naprawdę taka sobie ?
Dziś ponownie wróciliśmy do sprawdzonej Planety Pizzy.... zamówiliśmy Faworitę za 25 zł. Przywieźli w czasie 30 minut, była gorąca i w porównaniu do wczorajszej pizzy z Dominium naprawdę bogata.

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << SIERŻANT SZT. >>
« Odpowiedź #137 dnia: 08 Wrz, 2010, 21:03:59 »
Byłem w poniedziałek na promocji MINI za 2 zł :) Podszedłem do kasy zamówić, ale odesłano mnie do stolika i kazano czekać na przyjęcie zgłoszenia (paranoja!!!) Ok. Przyszła pani łaskawie i przyjęła zamówienie. Zamówiłem dwie mini, jedną z kebabem drobiowy, a drugą z szynką. Po koło 30 min, zamówienie dotarło do stolika. Muszę przyznać, że pizza sama w sobie jak za 2 zł + 1 zł za dodatek, nie była najgorsza, ale więcej za ten rozmiar bym nie dał (wielkość małego talerzyka). Bardzo dobry mają ser i sos pod serem. Po skonsumowaniu, nie czekając na rachunek (mogłem wyjść i by nikt nie zauważył że mnie nie ma, taki panuje tam harmider), podszedłem znów do kasy łaskawie prosząc o możliwość zapłaty i zostałem zapytany co zamawiałem (kompletna niewiedza kelnerek). Z racji na ceny panujące w lokalu, będę tam zaglądał jedynie przy okazji jakiejś konkretnej promocji. Inaczej nie opłaca się.

Pizza MINI z kebabem drobiowym, normalna cena 15,90 zł

Offline kaczusia_18

• Forumowicz
  • *
  • Bucik
« Odpowiedź #138 dnia: 08 Wrz, 2010, 21:38:57 »
Ja również byłam w tej pizzerii. Tylko ja zwróciłam większą uwagę na obsługę klienta i na wystrój, ponieważ wiem czego się wymaga do obsługi i jaki powinien być klimat w takich miejscach jak te. Tego mnie uczyli w szkole, zdobywając taki zawód jak kelner-kucharz ;)
Więc moja opinia wygląda tak: "dzień dobry" to nawet przy kasie się nie usłyszy, bo tam mają ciekawsze zajęcie niż przywitać klienta i zrobić dobre wrażenie, wolą pogadać i poudawać, że są zajęci. O kelnerkach nie wspomnę, bo nie usłyszałam ani "dzień dobry", ani "smacznego". Pierwszego dnia nawet paragonu nie przynieśli do stolika. Ale z dnia na dzień zauważam zmiany. Już na drugi dzień otrzymałam paragon, od razu jak kelnerka złożyła przy kasie zamówienie. Oczywiście był w takim superaśnym zeszycie, w którym oczywiście nie wypada pozostawić kwoty takiej jak widnieje na paragonie, tylko z jakimś napiwkiem. Nie wspomnę oczywiście o tym, że nie daje się kwoty mniejszej niż na paragonie. Ale bywają i tacy. Więc jak za pierwszy dzień to mają plusa u mnie, bo w porównaniu do pierwszego dnia Telepizzy to sprzątają stoliki na czas, nie trzeba czekać aż 15 min., aż zabiorą talerze po poprzednim kliencie. A co do klimatu to mało miejsca miedzy stolikami, kelnerki włażą na siebie. Brak numerków i samie się gubią czasami. Brak wesołych kolorów i te sztuczne plastikowe kwiaty na stolikach. To mi się nie podoba w dobrych restauracjach. I jeszcze jedna wpadka mają krzywe stoliki na górze, które aż latają. Ale ogólnie będą z tego lokalu ludzie, ponieważ prawie wszystkie dziewczyny obsługujące właściwie się dopiero uczą, bo na chwilę obecną mają zero wiedzy na temat obsługi i kelnerowania. O strojach obsługi wolę nic nie mówić.
« Ostatnia zmiana: 08 Wrz, 2010, 21:50:34 wysłana przez the_mask »

Offline Szymon

• Weteran
« Odpowiedź #139 dnia: 08 Wrz, 2010, 22:22:59 »
Na pizzę czekałem(w dominium) ponad 30 min na mini w promocji, przed tym czekałem aż ktoś łaskawie podejdzie. Jak za 2zł może być, w telepizzy w promocji była taka sama wielkość ale za 6zł :P Czekałem też na rachunek, a raczej nie doczekałem się, zostawiłem kase i odszedłem- dopiero wtedy kelnerka podleciała sprawdzić należność. Planeta pizzy do domu by mi szybciej dowiozła- niedługo darmowa XL. ;)

PS: stoły tandetne, niestabilne; brzydkie plastikowe "chwasty"; w stołach już dziury; kucharz nosi beret ;)
« Ostatnia zmiana: 08 Wrz, 2010, 22:26:32 wysłana przez Szymon »

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #140 dnia: 09 Wrz, 2010, 11:27:54 »
Zwracam się z prośba do Admina o dopiecie jeszcze do ankietki Pinokia. Dostałem wczoraj ich ulotkę do skrzynki mówiącą o tym, iż w ich asortymencie pojawiła sie PIZZA. Nie wiem na ile to jest prawdą nigdy tam nie byłem.
Wracając do tematu moim zdaniem najlepsza pizzę dają w CHILLI i FANTAZJI. W jednej i w drugiej polecam Owoce Morza oczywiście na miejscu nie na przywóz. Ja wole zjeść na miejscu niz w domu. W lokalu jakoś znacznie lepiej mi smakuje jedzenie.
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #141 dnia: 09 Wrz, 2010, 18:54:06 »
Zwracam się z prośba do Admina o dopiecie jeszcze do ankietki Pinokia.

Wrzuć zdjęcie tej ulotki, tak żeby był adres, telefon itp.

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << SIERŻANT SZT. >>
« Odpowiedź #142 dnia: 09 Wrz, 2010, 20:39:29 »
Dodano do ankiety Pinokio :) Swoją drogą, to:

Dowóz na terenie miasta gratis powyżej 20 zł :)
Przy zamówieniu telefonicznym pizzy 30 i 40 cm drugą w tej samej cenie lub tańszą otrzymasz za 50% ceny.
Przy zamówieniu telefonicznym i odbiorze osobistym na minimum 60 zł otrzymasz butelkę wina GRATIS.

Godziny otwarcia:
Pn.-Pt.: 1000-2200
So., Nd. i Święta: 1200-2200

W Dominium jest zniżka dla pracowników Plazy, 40% zniżki jeżeli zamówisz w koszulce firmowej, którejś z sieci sklepów, a nawet można zamówić dostawę do sklepu :)

Kris

• Gość
« Odpowiedź #143 dnia: 12 Wrz, 2010, 22:32:39 »
Jeżeli mowa o Pinokio to powiem swoje zdanie, bo ostatnio pizzę najczęściej jadam tam i pewnie tak pozostanie. Pizza nie jest bardzo droga. Myślę, że większość osób zaspokoi głód jedząc jedną pizze o średnicy 30 cm. Jeszcze niedawno nie można było zamawiać na dowóz, ale gdy byłem w sobotę w lokalu zobaczyłem już ulotki z numerem telefonu i menu, więc wszystko zmierza w dobrą stronę. Na drzwiach do Pinokio jest napis pizza i małymi literami dopisane "bardzo smaczna" i mogę się z tym zgodzić :D Jedynym minusem może być tylko minimalnie zbyt cienkie ciasto.

Offline Szymon

• Weteran
« Odpowiedź #144 dnia: 12 Wrz, 2010, 22:57:53 »
^^ też wygląda jak autoreklama lub ludzie rejestrują się na forum tylko po to aby napisać jaka pizzeria jest doobra
Czemu w ankiecie Przy fantazji jest strona jakaś jeje, a nie http://www.fantazja.suwalki.pl/  ???

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #145 dnia: 12 Wrz, 2010, 23:01:33 »
Nie chcę zapeszac, ale też zwróciłem uwagę na to, że częśc osób parę minut po zarejestrowaniu dodają bardzo przychylne opinie konkretnej pizzeri.

Kris

• Gość
« Odpowiedź #146 dnia: 12 Wrz, 2010, 23:06:15 »
Prawda jest taka, że konto założyłem specjalnie, aby napisać o tej pizzeri, bo uważam, że mało osób tam było a naprawdę warto.

Offline MAM

• Super Poster
« Odpowiedź #147 dnia: 12 Wrz, 2010, 23:10:46 »
A ja lubię pizzę z grzybami. :D w GRUBY BENEK.

Offline david565

• Weteran
« Odpowiedź #148 dnia: 13 Wrz, 2010, 09:11:07 »
A gdzie ten Gruby Benek jest ?

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #149 dnia: 13 Wrz, 2010, 09:58:23 »
Wczoraj zauwazyłem, że na Kościuszki w okolicy BRE BANKU powtsała nowa pizzeria kebab. Nie pamiętam tylko nazwy.
Trzy buchy od babuchy i głuchy.