Ja się już załamałam naprawdę zero nic mnie nie cieszy Sami oszuści oferują pracę w domu.NAPRAWDĘ.Tylko skończyć ze sobą
I to jest największy błąd, jaki popełniasz. Marysiu, wiem,że jest trudno,ale ...... czy Ty przypadkiem nie jesteś zbyt energiczna?
Jeśli sama się nie weźmiesz w garść, to nic nie zyskasz. Nie dziw się, że oszuści oferują pracę w domu, tak było zawsze. Ciągle piszesz,że szukasz pracy,ale nic nie piszesz co potrafisz. Jedyne co napisałaś, to to,że mieszkasz na wsi. A czy na wsi ludzie nie potrzebują ludzi do pracy? Tak jak pisałam poprzednio, wyjdź do ludzi i zobacz,czy kobiety zapracowane w gospodarce mają czas dla swoich dzieci- bo wiem,że wychowujesz własne. Zaoferuj się z pomocą, a może akurat ktoś Ci zaufa. Nie musisz zarabiać kokosów, ale wnioskując z Twoich wypowiedzi, każdy grosz jest potrzebny.
Kiedyś kobiety pomagały sobie właśnie na wsiach i nie zawsze pieniądz był wynagrodzeniem.
Marysiu, zastanów się nad tym, nadchodzi wiosna i prace w polu, później lato, może akurat będziesz mogła komuś ''pomóc''.