Autor Wątek: Krótkie pytania - co, gdzie kiedy itp.  (Przeczytany 58056 razy)

Offline gryson

• Super Poster
Odp: Krótkie pytania - co, gdzie kiedy itp.
« Odpowiedź #225 dnia: 27 Lut, 2012, 21:41:50 »
Słomki będą tańsze, poza tym jak dostaną kilka błysków 1/1 to te termokurczliwe mogą się skurczyć ;)

Offline Benvolio

• Weteran
« Odpowiedź #226 dnia: 27 Lut, 2012, 23:03:14 »
Rurki termokurczliwe nie są tak sztywne jak słomki. Podejrzewam, że ciężko byłoby im utrzymać sztywność całej konstrukcji. A skurcz to swoja droga by im groził

irresponsible

• Gość
DREDLOKI
« Odpowiedź #227 dnia: 08 Mar, 2012, 17:03:14 »
Mam pytanie.
Czy w Suwałkach jest JAKIKOLWIEK salon, bądź JAKAKOLWIEK doświadczona osobwa w robieniu dredloków?
I aby też cena nie sprawiła,ze spadnę z krzesła  ;D
z góry dziękuje za odpowiedzi i pomoc ;)

irresponsible  :spoko:

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #228 dnia: 09 Mar, 2012, 14:03:17 »
Czy ktoś z Was, badź Wasz znajomy posiada może przyczepę do przewozu samochodu?

Offline vena

• Super Poster
« Odpowiedź #229 dnia: 02 Kwi, 2012, 11:11:32 »
Mam pytanie "z innej beczki" : czy w Suwałkach jest jakiś animator dla dzieci ? Chodzi mi o osobę do wynajęcia np. na urodziny (1-2 godz.), która potrafi zabawić dzieciaki w wieku 2-10 lat. Jeśli znacie kogoś, to proszę o namiary.
Ludzie dobrej woli pouczają. Ludzie złej woli straszą.

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << MŁODSZY ASP. >>
« Odpowiedź #230 dnia: 02 Kwi, 2012, 15:05:29 »
Proszę bardzo :) Często prowadzi zabawy dla dzieci w Plazie http://www.wodzirej-jaro.pl/

Offline vena

• Super Poster
« Odpowiedź #231 dnia: 02 Kwi, 2012, 17:27:39 »
Dzięki Masku, miałam okazję bawić się nie raz na imprezach, które prowadził pan Jarek ale wydaje mi się, że jego interesują raczej większe imprezy niż urodziny dla kilkorga dzieci na 1-2 godziny i w dodatku w domu, a nie w lokalu. Chodzi mi raczej o kogoś, kto zająłby dzieci ciekawą zabawą albo jakieś "czary-mary" dosłownie na godzinę-dwie. Może to być osoba, która zajmuje się tym dorywczo i ma podejście do dzieci, szczególnie do tych mniejszych  :)
Ludzie dobrej woli pouczają. Ludzie złej woli straszą.

Offline pisicz

• Nowy
« Odpowiedź #232 dnia: 05 Kwi, 2012, 08:15:09 »
Która księgarnia w Suwałkach jest najlepiej zaopatrzona ??

Chciałbym dorwać Igrzyska Śmierci , zanim obejrze film lubie przeczytać jak jest co  :)

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << MŁODSZY ASP. >>
« Odpowiedź #233 dnia: 05 Kwi, 2012, 08:53:48 »

mycha777

• Gość
« Odpowiedź #234 dnia: 05 Kwi, 2012, 10:39:56 »
Z tym zamawianiem i odbieraniem w Empiku to bezsens. 2x ten temat przerabiałem i 2 razy zachodziłem w głowę czemu tak idiotycznie to działa.
Nie zdziwiłbym się gdyby po prostu książka leżała na półce do kupienia skoro film jest w kinach. To idealny okres na sprzedaż takiej pozycji więc powinna być.
a co do zamawiania - nie dają tez z półki jeśli mają ale osobno dosyłają ją z magazyny co trwa nawet kilka dni.
Kiedyś tak "zamówiłem" płytę z muzą. Doszedłem do wniosku że lepiej ją sobie zamówić to nawet jeśli będzie na stanie to zatrzymają dla mnie sztukę. Nic z tego. Płyty walały się po całym sklepie ale moja jedna zamówiona jechała jeszcze 2 czy 3 dni zanim można ją było odebrać.
Oczywiście zrezygnowałem.

Offline Maxisho

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #235 dnia: 05 Kwi, 2012, 11:33:19 »
Zamawianie ze strony Empiku nie jest takie bezsensowne. Większość płyt z muzyką zamawiam od nich ze strony, a nie kupuję w salonie, mimo że często są one dostępne w sklepie.
U nich na stronie wszystkie rzeczy są o kilka złotych tańsze i tak np. w moim przypadku dzięki kupowaniu przez stronę płyt, na kilku egzemplarzach oszczędzam tyle, że mogę kupić jeszcze jedną, a czas realizacji to 2-3 dni, więc nie tak dużo, chyba, że inaczej jest podane przy zamówieniu.

Offline Crash

• Nowy
Forma płatności Suwałki
« Odpowiedź #236 dnia: 09 Kwi, 2012, 13:46:19 »
Witam Suwalczanie.

Chciałbym dowiedzieć się czy w naszym mieście można kupić karty Paysafecard? Przeszukiwałem liczne fora i nic nie znalazłem, może Wy mi pomożecie?

Offline samul

• Stały Bywalec
  • **
  • Całkiem nie na diabła
Odp: Forma płatności Suwałki
« Odpowiedź #237 dnia: 09 Kwi, 2012, 15:13:53 »
Coś słabo szukałeś.Ja w 2 minuty znalazłem 10 punktów w których jest to możliwe.Powodzenia w szukaniu

Offline Maxisho

• Forumowicz
  • *
Odp: Forma płatności Suwałki
« Odpowiedź #238 dnia: 09 Kwi, 2012, 16:19:16 »
Pomogę, bo widzę, że z szukaniem ciężko:
http://www.paysafecard.com/index.php?id=87&L=7&no_cache=1&LNG=PL&CTRISO=POL&REGION=&ZIP=&REGION-HIDDEN=&CITY=Suwa%C5%82ki&STR=&HNR=

Niektórzy sprzedający nawet nie wiedzą, że w terminalu mają coś takiego jak paysafecard, dlatego warto zapytać dokładniej. Wiem, że na pewno można kupić w sklepie spożywczym na 1-go Maja zaznaczonym na mapce. Z tego co słyszałem to ta mapka też nie jest dokładna i w niektórych punktach już nie można kupić, ale zawsze warto spróbować.

Offline pisicz

• Nowy
« Odpowiedź #239 dnia: 17 Kwi, 2012, 09:28:03 »
Witam !

Czy w Suwałkach lub okolicy istnieją stawy hodowlane ?? Nie posiadam karty wędkarskiej a mam ochotę zarzucić wędkę :)