Autor Wątek: Dopalacze w Suwałkach  (Przeczytany 29786 razy)

Offline gaga

• - VIP -
Odp: Dopalacze w Suwałkach
« Odpowiedź #120 dnia: 18 Paź, 2010, 16:36:22 »
miałem wątpliwości co do akcji ale pani wypowiedź przekonała mnie do pozytywnej oceny tej sytuacji

danek,przecież większość z nas od początku dyskusji twierdzi,że należy zdelegalizować rozprowadzanie dopalaczy.Pytam się tylko,czy ten który wydał zgodę na taką działalność poniesie odpowiedzialność? Wątpię,a właśnie w tym temacie jest pole do działania naszych władz -dotyczy to całego kraju.Przecież otwieranie sklepów z tzw art .kolekcjonerskimi,to było jawne granie na nosie naszej władzy,a przez długi czas nikt nie zwracał na to uwagi.Obecna akcja,też za chwilę ucichnie,poczekajmy, a sprawdzi się po wyborach.Młodzieniec,który został zatrzymany jest na wolności,małżeństwo,które zajmowało się tym samym,przechodzi na e-papierosy-ciekawa jestem co jeszcze będą sprzedawać pod tym płaszczykiem ??? I znowu będzie legalnie.
Pamiętacie niedawne obietnice,że każdy będzie miał bezpłatny dostęp do internetu? No...to już go mamy,myślą obecnie o możliwości odebrania odpisu ulgi za internet.I jak znając życie,ze wszystkimi obietnicami tak będzie.Wiedza mówi jedno,życie przynosi drugie. :P
U mnie nie protestuje się już w sprawie dopalaczy,natomiast wczoraj był marsz w intencji ''Uwolnienia marychy''.Oczywiście legalny,pod ochroną policji zmotoryzowanej i konnej.Całe śródmieście było przez kilka godzin zablokowane.

Offline the_mask

• Global Moderator
  • << MŁODSZY ASP. >>
« Odpowiedź #121 dnia: 06 Lis, 2010, 09:24:49 »
http://www.youtube.com/watch?v=0LE4DYL9hQE

Może przenieść wątek do działu hobby? :D

Offline gaga

• - VIP -
« Odpowiedź #122 dnia: 06 Lis, 2010, 20:16:48 »
Fajna kolekcja  ;)

Słyszeliście,że w bydgoskim odwieszono zakaz sprzedaży dopalaczy?

Offline Glina94

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #123 dnia: 08 Lis, 2010, 16:53:28 »
Nie chcę was martwić , ale powstają nowe Sklepy internetowe ze środkami ...

Offline TuneR

• Mega Poster
« Odpowiedź #124 dnia: 08 Lis, 2010, 17:52:48 »
Niektórzy radzą sobie inaczej:

;D

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #125 dnia: 09 Lis, 2010, 10:47:47 »
W naszym mieście chyba DOPALACZE zosytały "wyleczone" skutecznie. Dzisiaj widziałem na jednym ze sklepów (tym na Waryńskiego) ogłoszenie o możliwości wynajmu lokalu. A tu potwierdzenie tego co napisałem [ciach] żadnych linków do dopalaczy - prosiłem już tyle razy // noka
« Ostatnia zmiana: 09 Lis, 2010, 16:02:47 wysłana przez noka »
Trzy buchy od babuchy i głuchy.

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #126 dnia: 09 Lis, 2010, 16:10:37 »
No tak sorki ale tam juz nic nie było na tej stronie wiec dlatego ja umieściłem. Zreszta kto będzie chciał to sobie ja znajdzie i sprawdzi. Także jeszcze raz przepka i obiecuję poprawę.

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #127 dnia: 09 Lis, 2010, 16:16:38 »
No tak, teraz nic nie ma, ale kto wie co tam będzie w przyszłości .... może "kadzidełka" kolekcjonerskie  :D

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #128 dnia: 09 Lis, 2010, 16:23:33 »
Ja stawiam na napoje kolekcjonerskie lub zamienniki eksponatów kolekcjonerskich ;D .

Offline david565

• Weteran
« Odpowiedź #129 dnia: 12 Lis, 2010, 13:53:31 »
Dopalacze są sprzedawane w tej chwili jako ozdoby na choinke. www.[moderacja].pl

Komentarz Administratora Skoro prośby nie pomagają to spróbuję groźby. Następna osoba która poda link do strony z dopalaczami lub innymi tego typu artykułami (jakkolwiek się będą nazywać) dostanie BAN na Forum.
« Ostatnia zmiana: 12 Lis, 2010, 15:07:51 wysłana przez noka »

Offline Glina94

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #130 dnia: 16 Lis, 2010, 07:09:46 »
Mi się zdaję ,że będzie to samo tylko zmienią substancje i dalej będą sprzedawać szit... co bardzo szybko rozchodzi się w Polsce.

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #131 dnia: 16 Lis, 2010, 10:37:24 »
A mi się wydaje, że gdyby w cenie eksponatu kolekcjonerskiego była ujeta akcyza to by było wszystko w porządku i całe te dopalacze nikomu by nie przeszkadzały wtedy.

Offline Glina94

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #132 dnia: 16 Lis, 2010, 19:03:26 »
Jeżeli nie chcesz mięć mózgu to się przydadzą, a ta luka że to produkt kolekcjonerski to zrobione specjalnie chyba...

Offline MORDUK

• Super Poster
« Odpowiedź #133 dnia: 17 Lis, 2010, 13:15:29 »
Z tego co widzę nie napisałem, że dopalacze mi by się przydały tylko o tym, że gdyby Rzad miał ogromne z tytuły sprzedaży tych eksponatów wpływy do budżetu z akcyzy to podejrzewam, że nie byłoby tej całej wojny. A z drugiej strony to Polska jest wolnym krajem i każdy ma miec prawo wyboru. Jeden chce dopalacza to sobie idzie i kupuje, drugi chce alkohol to też sobie idzie i kupuje. A co się tyczu mózgu to Glina94 przeczytaj sobie o tym co robi z mózgiem alkohol i porównaj z tym co robią dopalacze. Żadna różnica ten sam efekt.

ELO

Offline Glina94

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #134 dnia: 17 Lis, 2010, 15:19:01 »
Przepraszam Morduk ,się pomyliłem z postem. :) Nie wiem czemu nie którzy piszą ,że to im pomaga,albo że to lepsze niż inne rzeczy,Zobacz ile ludzi na świecie przez to zmarło. :/