miałem wątpliwości co do akcji ale pani wypowiedź przekonała mnie do pozytywnej oceny tej sytuacji
danek,przecież większość z nas od początku dyskusji twierdzi,że należy zdelegalizować rozprowadzanie dopalaczy.Pytam się tylko,czy ten który wydał zgodę na taką działalność poniesie odpowiedzialność? Wątpię,a właśnie w tym temacie jest pole do działania naszych władz -dotyczy to całego kraju.Przecież otwieranie sklepów z tzw art .kolekcjonerskimi,to było jawne granie na nosie naszej władzy,a przez długi czas nikt nie zwracał na to uwagi.Obecna akcja,też za chwilę ucichnie,poczekajmy, a sprawdzi się po wyborach.Młodzieniec,który został zatrzymany jest na wolności,małżeństwo,które zajmowało się tym samym,przechodzi na e-papierosy-ciekawa jestem co jeszcze będą sprzedawać pod tym płaszczykiem

I znowu będzie legalnie.
Pamiętacie niedawne obietnice,że każdy będzie miał bezpłatny dostęp do internetu? No...to już go mamy,myślą obecnie o możliwości odebrania odpisu ulgi za internet.I jak znając życie,ze wszystkimi obietnicami tak będzie.Wiedza mówi jedno,życie przynosi drugie.

U mnie nie protestuje się już w sprawie dopalaczy,natomiast wczoraj był marsz w intencji ''Uwolnienia marychy''.Oczywiście legalny,pod ochroną policji zmotoryzowanej i konnej.Całe śródmieście było przez kilka godzin zablokowane.