Bart,masz rację. Wiele wypowiedzi naszych polityków nie powinno znaleźć się na forum publicznym. Glosowałam na PIS,ale nie podoba mnie się wdawanie w słowne potyczki stylu: Kto komu więcej dołoży. Nasze media traktują to jako pożywkę i wypełnienie swego programu,jednym słowem można porównać je do kolorowych pisemek dla pań

,jeśli nie gorzej 8) Dobrze wiemy,że wszyscy Polacy znają się na polityce

,każdy wie wszystko najlepiej.W obecnym galimatiasie,trudno dojść do tego,kto pierwszy zaczął. Jednak uważam,że niektóre osoby nie powinny zabierać głosu i uważać się z autorytet.W tym miejscu może się ktoś na mnie oburzy,ale jestem zdania,że pewne osoby powinny się z polityki wycofać,choćby ze względu na wiek.
Zarzucono p.Wajdzie i p.Bartoszewskiemu,że są również winni sianej nienawiści. I popieram taką opinię,sama słyszałam wypowiedź na Wawelu w dzień mszy św.za parę prezydencką,nawet p.Bartoszewska pociągnęła męża za rękaw.Pisałam o tym i byłam wzburzona,następna wypowiedź o hodowcy kota,może kogoś bawiła,ale z ust tak dostojnego człowieka nie powinna być wypowiedziana. Jednym słowem obydwie strony sięgnęły bruku. Wczoraj żartowaliśmy o wizjach i chyba ten koniec świata byłby najlepszym rozwiązaniem,bo obecna sytuacja nie wiadomo jak się zakończy.Aż strach się bać