Trochę informacji i teorji na temat ostatniego trzęsienia ziemi na haiti jest tutaj.
http://kodczasu.ronus.pl/forum/viewtopic.php?p=30945#30945
Następna ciekawostka z
http://kodczasu.ronus.pl/forum/viewtopic.php?p=30940#30940 Arteuza napisał/a:
Wszedłem na chwilę do komputera na stronę,którą założyłem i jestem przerażony tym,że ludzie robią z siebie BESTIĘ nie zdając chyba sobie z tego sprawy co czynią?
Swoim zwolennikom powiem-nie martwcie się mimo wszystko skończę temat,bo to Wam obiecałem.
Niektórzy widać tacy jak np:tzw"mondry" zostali wyrażnie wzięci w posiadanie przez BESTIE-Komputer,który(a)opanowywuje coraz bardziej umysły ludzkie i świat-widać opanowała też i już całkowicie takich ludzi jak przysłowiowy"mondry".
M.Nostradamus w swoich przepowiedniach wspominał przecież o tym -choćby jego słowa: TORRET i RAYPOZ a oto jeden z charakterystycznych jego tekstów:
@
TORRENT zawładnie duszami ludzkimi,
Na ich wieczne i mroczne zatracenie,
Pośmiertne bramy niebios będą zamknięte,
Zanim RAYPOZ wykona robotę III Antychrysta.
KOMPUTERY,CZYLI WŁADZA NAD LUDŻMI!!!
Superkomputer;"Bestia"
Dr.Hanrick Eldman- analityk UE potwierdził ,że w Brukseli znajduje się komputer zdolny opracować już ponad 2 miliardy numerów!!!
Oznacza to,ze dla ponad 2 miliardów osób(tak powiedział)można przygotować identyfikator osobisty ,dzięki któremu można mieć o takiej osobie(komputerowo zbierać) wszystkie dane!!!
KOMPUTER TEN NAZWANO-"BESTIA"!!!
Kod kierunkowy to numer 666!!!
Również w Luksemburgu znajduje się Superkomputer -uwaga o tej samej nazwie!!!-w Monet Building -zajmuje trzy piętra w tym gmachu !!!
Jest on znacznie większy ,bo może pomieścić w sobie identyfikatory-PONAD 6 MILIARDÓW OSÓB!!!
Podobne komputery-ponoć jeszcze większe znajdują się w jeszcze innych kilku państwach to jest w USA,Chinach,Zjednoczonych Emiratach Arabskich-a konkretnie w Dubaju itd.
Wszystkie one noszą takie nazwy jak:Bestia,Bestia-Potwór,,Komputer-Bestia, itd!!!
NUMERAMI KIERUNKOWYMI DO ICH WSZYSTKICH jest również ,numer:666!!!
Zdumiewające jest to,że gdy pod litery wyrazu COMPUTER podstawi się wartości numeryczne(w postępie arytmetycznym alfabetu angielskiego),to otrzymamy następujący wynik:
C -18
O -90
M -78
P -96
U-126
T-120
E -30
R-108 Czyli RAZEM :666!!!
Obliczamy to w ten sposób ,Ze liczby porządkowe kolejnych liter alfabetu angielskiego mnożymy przez 6 i otrzymane wyniki przyporządkowywujemy odpowiednim literom angielskim,np literze "A" liczbę 6,literze "B"-2x6,czyli liczbę 12,"C"-3x6,czyli liczbę18 itd.
Podobna sytuacja ma miejsce w przypadku słów"Znamię Bestii",po angielsku;"MARK OF BEAST"
Ale to wyliczenie podam jutro-to jest dokończę ten temat i wyzwolenie HiszpaniI i Portugalii przez Henryka Szczęśliwego,a pózniej jak obiecałem przejdę do tematu związanego z II katastrofą kosmiczną-to jest przebiegunowaniem Ziemi i "CUDEM KRZYŻA"
Znowu osoby nieodpowiedzialne zmusiły mnie do tego,żebym ich ostrzegł(w niedzielę!)-może to coś pomoże?
Już dzisiaj nie będę pisał-
c d n.
Centurion
xami
Administrator
Wysłany: Wczoraj 19:55
Arteuza napisał/a:
Widzę,że takie osoby jak tzw"mondry"i parę jeszcze innych osób cały świat widzą" w klawiaturze "komputera.
Od rana do nocy (pewnie nie pracują) siedzą przy klawiaturze ,zaczepiają ludzi i śmieją się- Z WŁASNEGO CHAMSTWA I WŁASNEJ GŁUPOTY.
WIRTUALNY ŚWIAT ZAKRYWA IM (SPĘDZAJĄCYM DNIE I NOCE PRZY KLAWIATURZE KOMPUTERA) REALNY ŚWIAT RZECZYWISTY.
Panie tzw:"mondry"-odzywam się do Pana ostatni raz;PAN NIE JEST BESTIĄ-PAN JEST JEJ NARZĘDZIEM!!!
ONA BESTIA -NIGDY NIE POZWOLI PANU NA TO,ŻEBY PAN BYŁ JEJ RÓWNY!!!
PAN MA JEJ SŁUŻYĆ W CAŁEJ SWOJEJ OKAZAŁOŚCI W JEJ NIECNYCH ZAMIARACH I CELACH,A PÓZNIEJ PO WYKORZYSTANIU PANA OSOBY WYRZUCI PANA JAK NIEPOTRZEBNEGO NIKOMU ŚMIECIA!!!
OTO TEN CAŁY SCENARIUSZ PANA OBECNEGO I PRZYSZŁEGO ŻYCIA(jeżeli Pan się nie zmieni) I- PAŃSKI AKSJOMAT-CZYLI NAJPRAWDZIWSZA PRAWDA PANA ŻYCIA !!!
Ludzie przesiadujący przez całe dnie i noce przy klawiaturze komputera,czy oglądaniu telewizora itd są ogarnięci CHOROBLIWĄ MANIĄ (FOBIA),ale ta (w tym wypadku) MANIA PRZESIADYWANIA PRZY KLAWIATURZE KOMPUTERA,niczym się nie różni od innych UZALEŻNIEŃ takich jak np:alkoholizm,narkotyzm,seksizm itd.
Panie tzw;"mondry"ja Panu i wielu podobnym osobom tylko współczuję-i to wszystko!
Nie widzę dla Pana jasnej przyszłości-lepiej w końcu znalazł by Pan sobie jakąś pracę!
KOMPUTER -TAK JAK WSZELKIE INNE WIELKIE WYNALAZKI LUDZKOŚCI (np:ATOM),MOŻE SŁUŻYĆ LUDZIOM ZARÓWNO W DOBRYCH JAK I ZŁYCH ZAMIARACH!!!
Myślę,że moje teksty odróżnicie od tych fałszywych pisanych przez osoby podszywające się pode mnie.
Więcej już nie będę się do takich osób odzywał-choćby nie wiem co na mój temat pisali- ich teksty bowiem będę pomijał jak;(przepraszam za wyrażenie) FEKALIA NA DRODZE ,które pozostawiają tylko istoty obdarzone INSTYNKTEM A NIE ROZUMEM!!!
Za chwilę przejdę do kontynuowania tematu.
Centurion
Następny kawałek z tej samej strony
W 1798 roku ks.Adam Clark w komentarzu do Apokalipsy(Objawień wszystkich czekających ludzkość Bestii) napisał,że "Znamię Bestii"będzie liczbą składającą się z 18 cyfr,podzielonych na 6 grup po 3 cyfry w każdej.
W 1977 roku potwierdził to Hanrick Eldeman analityk EWG(póżniejsza UE)
Oznajmił on wówczas,że każdy człowiek na świecie otrzyma identyfikator składający się z 18 cyfr.
Na przykład numer: 666 122 388 220 432 328 oznaczałby on:
666-numer kierunkowy superkomputera globalnego
122-kraj
388-region
220-miejscowość
432-strefa
328-numer osobisty.
Na rynkach krajów zachodnich znajdują się już oprócz normalnego oznakowania paskowego dodatkowe linie z literami"F"-Forehead(czoło) i "H"-Hand(ręka).
Ten symptom wskazuje jasno,jaką rolę indeksy te mają odgrywać,gdy zacznie funkcjonować;"ZNAMIĘ BESTII"!!!
Następny tekst poświęcę zakończeniu wyzwalania Europy- to jest wyzwoleniu ostatnich krajów; Hiszpanii i Portugalii
do roku 2044?