Forum Suwałki Forum Suwalki na You Tube Forum Suwalki na Picasa Web Forum Suwalki na Vimeo Forum Suwalki - kanal RSS
30 Lipiec, 2010, 17:09:04 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Nadchodzące wydarzenia:Lato w mieście z MDK, Plener Rzeźbiarski - "Teatr", Rock Szanty Serwy 2010, 5. Suwalskie Teatr-Akcje 2010
Aktualności: Zmarł Prezydent Suwałk - Józef Gajewski

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: « 1 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Warsztaty samochodowe w Suwałkach  (Przeczytany 5720 razy)
osiem1966
Nowy

« Odpowiedz #15 : 09 Marzec, 2010, 21:00:51 »

przestrzegam klijetow pana kozlowskiego naprawial mi auto za ktora zaplacilem 1600 zl byl zapchany filtr paliwa oraz wtryski po odebraniu okazalo sie ze ocieka ropa na reklamacje stwierdzil ze to tylko przewodzik trrzeba wymienic po wymianie auto dalej ocieka ropa i uwaga najlepiej zmien sobie mechanika kasa zaplacona a mechanik wciska kit a z auta ropa zasuwa ciurkiem auto zanim trafilo do warsztatu mialo zupelnie suchy silnik  i zadnego wycieku mercedes nadaje sie tylko do ponownej naprawy tylko tym razem niewiadomo co jest zepsute i jle znowu bedzie trzeba zaplacic nie otrzymalem faktury za naprawe bo cos tam cos tam niemoze pan kozlowski jej wystawic dziekuje wiec za uczciwa naprawe auta iza super wycene uslugi gratulacje

Komentarz administratora Błędy jeszcze przeboleję, ale proponuję oddzielać zdania kropkami lub przecinkami, bo taki słowotok ciężko się czyta i trudno zrozumieć o co chodzi.
« Ostatnia zmiana: 09 Marzec, 2010, 21:17:40 wysłane przez noka » Zapisane
adamos112iso
Nowy

« Odpowiedz #16 : 22 Czerwiec, 2010, 14:16:51 »

A ja poszukuje Fachowca z prawdziwego zdażenie od instalacji LPG . Najlepiej żeby sie znał na regulacji REduktora BRC. Dośc już mam ich wysłucjwiania że parownik do wymiany jak jest po regeneracji  Duży uśmiech zamiast płacić u nich 300 zł sam zregenerowałem kupiłem membrany za 60 zł. Teraz trzeba pięknie wyregulować . Polećcie mi dobrego gazownika?Chichot
krzysioh1983
Forumowicz
*

« Odpowiedz #17 : 22 Czerwiec, 2010, 21:04:38 »

No w Suwałkach nie znajdziesz od LPG fachowca dobrego. Augustów cos słyszałem że jest niezły.
the_mask
- VIP -

SIERŻANT

« Odpowiedz #18 : 23 Czerwiec, 2010, 03:12:44 »

Na ul.Sportowej bardzo dobry gazownik jest.

Strony: « 1 2
  Drukuj  

Skocz do: