Autor Wątek: Suwałki Blues Festival 2010  (Przeczytany 26014 razy)

Offline wojtek_kosynier

• Super Poster
Odp: Suwałki Blues Festival 2010
« Odpowiedź #105 dnia: 25 Lip, 2010, 14:25:24 »

i bonus  ;D

Tak, bonus pokazuje typowy dla Suwałki Blues Festival 2010 element sceniczny  ;)

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #106 dnia: 25 Lip, 2010, 14:46:01 »
Ale jaja :) Ten kolo jest lepszy niż Chuck Norris :) Na wcześniejszych koncertach nieśmiało pojawiał się z boku sceny, ale widzę, że na finale poszedł na całość :) Co to w ogóle za gość? Zna go ktoś?

Offline danek33

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #107 dnia: 25 Lip, 2010, 15:13:40 »
ja cię kręcę.... ostro  ;D
powinien dostać czerwoną kartę od sędziego   ;)
FOTOGRAFIA REPORTAŻOWA - www.danek33.pl

Offline Szymon

• Weteran
« Odpowiedź #108 dnia: 25 Lip, 2010, 16:30:36 »
ten sam gość na koncercie CANNED HEAT strzelił 3x z flasha (odległość około 0,5m) perkusiście wykonującemu solówkę. Po tym ktoś go ściągnął. Oczywiście akcja działa się na scenie, a aparat był nad bębnami.
« Ostatnia zmiana: 25 Lip, 2010, 16:32:44 wysłana przez Szymon »

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #109 dnia: 25 Lip, 2010, 17:05:34 »
Dziwię się, że go ochrona już w piątek nie ściągnęła ze sceny i nie odebrała wejściówki prasa/foto, wtedy przestałby robić tzw. "trzodę". Jak go zobaczę w przyszłym roku na Festivalu to sam pogadam z ochroną i uprzedzę, żeby go nie wpuszczali, bo będą kłopoty.

andrzej.staszok

• Gość
« Odpowiedź #110 dnia: 25 Lip, 2010, 17:59:31 »
... a moze to super tajnos agentos wynajety do zadan specjalnych z licencja na zabijanie, ja bym byl ostrozny ;) :D

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #111 dnia: 25 Lip, 2010, 18:19:31 »
Przyznam, że to było trochę irytujące. Na wielu koncertach (zwłaszcza klubowych) trzeba było czekać, aż Pan Fotograf się "wypstryka" i da szansę innym. Mam wiele zdjęć, na których ów Pan wchodzi na miejsce wyznaczone jako scena dla muzyków. Myślę, że dla nich był to również pewien dyskomfort grać z aparatem przystawionym niemal do nosa.

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #112 dnia: 25 Lip, 2010, 19:16:49 »
Może to niestosowne - ale Suwałki Blues Festival był ostatnim miejscem, w którym mogliśmy podziękowac Józefowi Gajewskiemu za jego dokonania dla miasta.

Offline PIKASON

• MPS S-ki
  • Weteran
« Odpowiedź #113 dnia: 25 Lip, 2010, 22:00:09 »

Tak, bonus pokazuje typowy dla Suwałki Blues Festival 2010 element sceniczny  ;)

Wiecie co? tak patrzę na zdjęcia i widzę że często normalny zwykły fotograf potrafi bardziej się zachować niż taki ..... "element sceniczny"  :-\

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #114 dnia: 25 Lip, 2010, 22:20:49 »

Wiecie co? tak patrzę na zdjęcia i widzę że często normalny zwykły fotograf potrafi bardziej się zachować niż taki ..... "element sceniczny"  :-\

No przecież o to właśnie chodzi, że "normalny, zwykły fotograf" nie wlezie na scenę, nie ma w tym nic dziwnego, a to... powiedzmy, indywiduum ;) właziło :) Bo normalny fotograf zachowuje się normalnie, to nie powinno dziwić. :)

Offline PIKASON

• MPS S-ki
  • Weteran
« Odpowiedź #115 dnia: 25 Lip, 2010, 22:28:45 »
No przecież o to właśnie chodzi, że "normalny, zwykły fotograf" nie wlezie na scenę, nie ma w tym nic dziwnego, a to... powiedzmy, indywiduum ;) właziło :) Bo normalny fotograf zachowuje się normalnie, to nie powinno dziwić. :)

No fakt, przeważnie zwykły fotograf amator nie ma możliwości dojścia w takie miejsca jak scena  ;D więc i takich "jazd" nie zrobi  ;)
I tak dziwne że ochrona szybciej go nie usunęła.  ;D

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #116 dnia: 25 Lip, 2010, 22:31:30 »

No fakt, przeważnie zwykły fotograf amator nie ma możliwości dojścia w takie miejsca jak scena  ;D

A niby skąd myśmy robili zdjęcia? Spod samej sceny ;D I mogliśmy wejść na scenę, z boku, ale nawet nie przyszło nam to do głowy ;)

Offline PIKASON

• MPS S-ki
  • Weteran
« Odpowiedź #117 dnia: 25 Lip, 2010, 22:48:47 »
Możliwe  ;) , nie wiem jak to wyglądało bo nie mogłem w tych dniach być na taj imprezce.

Zastanawia mnie, kim był ten fotograf... nie rzuciły się wam nigdzie zdjęcia robione z perspektywy tego "gościa" ?
Możliwe że gdzieś na jakimś forum lub stronie poświęconej bluesowi są jego zdjęcia ... można by tam po nim 'pojechać'  ;D

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #118 dnia: 25 Lip, 2010, 23:07:07 »
Trzeba by Wojtka spytać, pewnie z racji zainteresowań przejrzał więcej zdjęć z festiwalu w necie, może coś się rzuciło mu w oczy. Z czasem wypłyną te zdjęcia, a my go wtedy... ciach! :)

Offline wojtek_kosynier

• Super Poster
« Odpowiedź #119 dnia: 25 Lip, 2010, 23:33:13 »
Trzeba by Wojtka spytać, pewnie z racji zainteresowań przejrzał więcej zdjęć z festiwalu w necie, może coś się rzuciło mu w oczy. Z czasem wypłyną te zdjęcia, a my go wtedy... ciach! :)
Tak, chyba wiem kto to jest...
Zdjęć z tego roku nie widziałem (może będą na oficjalnej stronie SBF?, choć to niby Zujewicz dla ROKiSu pstryka), ale z tamtego tak (o ile to ten, o którym myślę). Gdzie? Na wystawie ROKiSowskiej. Tak, tej samej na której jest parę moich fotek (Rozmarino). Nie mam czym się chwalić, raczej wstydzić i tyle na temat... :-[