Autor Wątek: Suwałki Blues Festival 2010  (Przeczytany 29463 razy)

Offline noka

• Administrator
Odp: Suwałki Blues Festival 2010
« Odpowiedź #60 dnia: 19 Lip, 2010, 23:15:41 »
A ja się uporałem właśnie ze śniadaniami drugiego dnia Blues Festivalu i wrzuciłem nasze foty do galerii zdjęć na stronce.

Ok, to jeszcze trochę spamu ode mnie  :D   Pozostałe suwalskie lokale o poranku

Bar Polski

Einstein

Warka

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #61 dnia: 19 Lip, 2010, 23:25:07 »
Widział, widział, dobre są :)

Offline wojtek_kosynier

• Super Poster
« Odpowiedź #62 dnia: 19 Lip, 2010, 23:33:25 »
Dzięki za miłe słowa, ale przecież Waszym zdjęciom niczego nie brakuje!
Z piątku został Mick Taylor Band

I jeszcze sobotnie występy...
Big Rooney & The Doghouse

Trampet Under Foot

Oddział Zamknięty

Canned Heat

« Ostatnia zmiana: 19 Lip, 2010, 23:40:37 wysłana przez noka »

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #63 dnia: 19 Lip, 2010, 23:36:11 »
Dzięks gryson.

Nie mogę się nadziwić, że wy już macie prawie cały Festiwal zrobiony, ja jestem dopiero w połowie drugiego dnia  :)

Przy okazji proponuję się spotkać wspólnie w którymś z barów za kilka dni i powspominać. Już mi brakuje tego klimatu, popijania piwka, palenia fajek i przy okazji robienia zdjęć  ;D

Ps
Oooo nie ... Wojtek znowu pozamiatał  ;)

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #64 dnia: 19 Lip, 2010, 23:43:33 »
On to robi specjalnie, najpierw napisze, że naszym zdjęciom nic nie brakuje, a potem wstawia świetne, lepsze od naszych. Złośliwiec ;)
Spoko, ja na spotkanie chętny jestem, nawet będę miał sprawę do Ciebie do obgadania przy piwku, na PM nie pisałem, bo za długo by wyjaśniać.
Jakoś się umówimy.
Dobrej nocy.

Offline wojtek_kosynier

• Super Poster
« Odpowiedź #65 dnia: 20 Lip, 2010, 13:30:49 »
On to robi specjalnie, najpierw napisze, że naszym zdjęciom nic nie brakuje, a potem wstawia świetne, lepsze od naszych. Złośliwiec ;)

Wiesz co Grysonie nie chrzań :) Zrobiliście z NOKA super fotki w klubach, czego mnie akurat się nie udało... Poza tym chciałbym zauważyć, iż wszystkich nas pochwalił na forum Okolice Bluesa zawodowy fotografik koncertowy Andrzej Staszok (akurat na tegorocznej edycji nie mógł być). Żeby nie być gołosłownym => http://blues.com.pl/viewtopic.php?t=15483&postdays=0&postorder=asc&start=150 wpis z Lipiec 19, 2010, 5:30 pm

andrzej.staszok

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: 20 Lip, 2010, 14:11:07 »

Wiesz co Grysonie nie chrzań :) Zrobiliście z NOKA super fotki w klubach, czego mnie akurat się nie udało... Poza tym chciałbym zauważyć, iż wszystkich nas pochwalił na forum Okolice Bluesa zawodowy fotografik koncertowy Andrzej Staszok (akurat na tegorocznej edycji nie mógł być). Żeby nie być gołosłownym => http://blues.com.pl/viewtopic.php?t=15483&postdays=0&postorder=asc&start=150 wpis z Lipiec 19, 2010, 5:30 pm

bez przesady z tym zawodowym fotografikiem  :) , a mozliwosc ogladania dobrej fotografii zawsze mnie cieszy, czasami mam juz dosc "twórczości" przeróżnej maści redaktorów , reporterów lokalnych medii , portali itp , nie macie sie Panowie czego wstydzic, robicie dobrą sztuke ...  :) pzdr
« Ostatnia zmiana: 20 Lip, 2010, 14:14:38 wysłana przez andrzej.staszok »

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #67 dnia: 20 Lip, 2010, 16:33:37 »

Wiesz co Grysonie nie chrzań :)

Pokokietować zawsze trzeba ;) Ja ze swoich generalnie jestem zadowolony, choć wiem, że są lepsi ode mnie (patrzę na Ciebie Wojtku :) ), bo robiłem koncerty pierwszy raz w życiu (najbardziej lubię krajobraz jak wiecie), wcześniej mnie to nie pociągało, teraz się wciągnąłem i już wiem, że nie przepuszczę żadnej okazji, żeby pofocić takie imprezy. Szkoda, że nie miałem lepszych szkiełek, jakość byłaby lepsza, ale mam rok, żeby uzbroić się po uszy i przygotować na SBF2011. Bluesa lubię czasami posłuchać, więc tym bardziej mi z przyjemnością się fociło koncerty. A Dwayne Dopsie tak mi zawrócił w głowie, że teraz na okrągło słucham muzyki zydeco :)

nie macie sie Panowie czego wstydzic, robicie dobrą sztuke ...  :)

Dzięki za miłe słowa. Za rok jesteśmy zatem umówieni pod sceną :)

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #68 dnia: 20 Lip, 2010, 17:29:08 »
Andrzeju - szkoda, ze Ciebie nie było na Festivalu. Wojtek obiecał mi wspólne spotkanie przy piwku. Na tej edycji miałem okazję zawrzeć wiele nowych znajomości i "przerwy" pomiędzy koncertami wspominam bardzo mile  ;D

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #69 dnia: 20 Lip, 2010, 17:32:23 »
Na tej edycji miałem okazję zawrzeć wiele nowych znajomości i "przerwy" pomiędzy koncertami wspominam bardzo mile  ;D

Piwosz!  ;D

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #70 dnia: 20 Lip, 2010, 17:38:32 »
Wszystko przez te upały, obawiałem się odwodnienia  :)  Na festiwalową pogodę można trochę ponarzekać, ale zauważcie, że dzień po imprezie (w niedzielę)  była solidna ulewa. Dotychczasowe SBF-y miały szczęście do słonecznej pogody i ... niech tak zostanie  ;)

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #71 dnia: 20 Lip, 2010, 17:59:14 »
Wszystko przez te upały, obawiałem się odwodnienia  :)  Na festiwalową pogodę można trochę ponarzekać, ale zauważcie, że dzień po imprezie (w niedzielę)  była solidna ulewa. Dotychczasowe SBF-y miały szczęście do słonecznej pogody i ... niech tak zostanie  ;)

Odwodnienie straszna rzecz :) Trzeba uzupełniać płyny :) Pogoda była świetna pod pewnymi względami, ona w pewnym sensie miała wpływ na klimat i atmosferę festiwalu. Jak dla mnie może być taka sama za rok :)

Dorzucę Jutasa&Belkina (LTU) z Einsteina w piątek podczas śniadań bluesowych.

i 2 "bonusy"... ;)

Przy okazji Bar Polski i Papa Leg Acoustic Trio (ITA) - fajnie grali, choć mało widowiskowo.

Na tapecie jest ulubiony Dwayne Dopsie & The Zydeco HellRisers, zobaczymy co z tego wyszło, wieczorem powinienem coś wrzucić.

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #72 dnia: 20 Lip, 2010, 18:03:41 »
Dla takiej publiczność warto chodzić na koncerty ;D

Offline gryson

• Super Poster
« Odpowiedź #73 dnia: 20 Lip, 2010, 18:13:44 »
Oj tak :)
Takie OT, ktoś ma jakiś znośny portret 2-metrowego fotografa z D700 w łapie? Jeśli tak to chętnie przyjmę na foto@giersa.pl i podzielę się swoimi "backstage-ami" ;)

andrzej.staszok

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: 20 Lip, 2010, 18:15:17 »
Andrzeju - szkoda, ze Ciebie nie było na Festivalu. Wojtek obiecał mi wspólne spotkanie przy piwku. Na tej edycji miałem okazję zawrzeć wiele nowych znajomości i "przerwy" pomiędzy koncertami wspominam bardzo mile  ;D
miejmy nadzieje, ze za rok uda mi sie dotrzec do Suwałk, ale poki co jesli macie Panowie zamilowanie do bluesa i podroży ;) , zapraszam w imieniu organizatorow do mojego miasta, Ostrowa Wielkopolskiego na Jimiway Blues Festiwal , ktory to w ostatni weekend pazdziernika bedzie mozna zarejestrowac na matrycach Waszych aparatow