A ja mam inny problem, chyba przeciwny do Revana ...
Heh .. to mam mam inny problem, nie zauważyłem, że wyłączyła mi się opcja robienia w RAWach i mam same JPGi

Noka, gdzieś Ty mi wczoraj zaginął?
Jak wchodziłeś do monopolowego to mówiłem że "taksówka" (czyli moja żona) już podjechała, ale z takim animuszem ruszyłeś pomiędzy regały , że zdążyłem powiedzieć tylko "hej" na do widzenia

Kolejny skrót wczorajszego bluesowego maratonu:
Na scenie przy ROKIS (Chłodna) zagrał polski blues band, a właściwie Blues Project. Publiczność w sumie niewielka, ale tańcząca, bujająca się i podskakująca - czyli czująca bluesa. Wymusili nawet na chłopakach bisowanie

Tuż za rogiem czaił się ... Żubr , a za nim następne sceny. Na głównej HooDoo Band w dość licznym składzie, grający skocznie i z jajem

Potem poszliśmy nakarmić Żubra

. Następnie scena w Parku i Nocna Zmiana Bluesa & Jan Błędowski. Tego nie da się opisać słowami, więc już wkrótce opiszę zdjęciami

Potem zajrzeliśmy do Żubra.
Na głównej instalowali się Super Chikan (USA) & Spoonful Of Blues(NOR) (Norwegów poznaliśmy już wcześniej w Rozmarino). Tym razem usłyszeliśmy i zobaczyliśmy szczerozłoty blues (kto widział ten wie o co chodzi

)

Przechodząc z jednej sceny na drugą wstąpiliśmy do Żubra

To co działo się na następnym koncercie trudno jest przekazać słowami, zdjęciami i jakąkolwiek formą relacji. Wszyscy patrzyli na siebie z niedowierzaniem, bo takiego czadu nikt się nie spodziewał po facecie z akordeonem , saksofonem i tarką (i paru innych ale oni raczej byli w tle). Żeby powiedzieć - Dwayne Dopsie & The Zydeco Hellraisers dali z siebie wszystko - to zdecydowanie za mało. Wg mnie najlepszy show tego festiwalu, po prostu RE-WE-RA-CJA

Potem była przerwa na Żubra, a na głównej - gwiazada wieczoru MICK TAYLOR BAND. Focić można było tylko przez 2 pierwsze utwory, więc po "robocie" poszliśmy odpocząć pod parasole i dopiero wówczas pojawiły się ciekawe efekty świetlne na scenienie, ale ja już nie miałem na nic siły

Około 10 wrzucę info w Shoucie o swoich planach na śniadania