Forum Suwałki Forum Suwalki na You Tube Forum Suwalki na Picasa Web Forum Suwalki na Vimeo Forum Suwalki - kanal RSS
30 Lipiec, 2010, 17:13:37 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Nadchodzące wydarzenia:Lato w mieście z MDK, Plener Rzeźbiarski - "Teatr", Rock Szanty Serwy 2010, 5. Suwalskie Teatr-Akcje 2010
Aktualności: Zmarł Prezydent Suwałk - Józef Gajewski

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Połączone Zdarzenia
  • Dzień Św. Patryka - Shamrock: 19 Marzec, 2010
Strony: 1
  Drukuj  
Autor Wątek: Shamrock - koncert na Dzień Świętego Patryka  (Przeczytany 1347 razy)
noka
Administrator

« : 09 Marzec, 2010, 17:09:17 »

Zespół SHAMROCK

Dzień Świętego Patryka

19 marca 2010 r. Restauracja Na Starówce

W programie:
Koncert: SHAMROCK
- konkurs na najlepsze przebranie
- liczne konkursy z nagrodami
- wszyscy przebrani na zielono otrzymają NAPÓJ GRATIS

Źródło: Zespół Shamrock
www.shamrock.hg.pl
wojtek_kosynier
Stały Bywalec
**

« Odpowiedz #1 : 11 Marzec, 2010, 22:41:34 »

Jak widać na załączonym obrazku Bogdana Topolskiego zastąpił Tomasz Kierejsza. To pokłosie afery z odwołanym koncertem Bajora. Tak się dziwnie losy ludzkie układają.

noka
Administrator

« Odpowiedz #2 : 11 Marzec, 2010, 23:24:11 »

Tak bywa Wojtku  Mrugnięcie

SHAMROCK gość muzyczny programu "Kawa czy herbata" oraz Teleexpressu.

Zapraszamy do oglądania programu "Kawa czy Herbata" w TVP. W najbliższą środę 17 marca w godzinach 6.00-8.45. Podczas programu w Dzień św.Patryka czyli święta Irlandii zespół SHAMROCK zaprezentuje utwor pt. Finnegans Wake z płyty OPOWIEŚĆ. W raz z solistą tańca irlandzkiego Łukaszem Materą wykona drugi utwór pt. Shamrock z płyty CELTIC.
W Teleexpressie o godz.17 zespół przedstawi teledysk do utworu Finnegans Wake.

Źródło: Shamrock
gaga
- VIP -

« Odpowiedz #3 : 18 Marzec, 2010, 16:24:12 »

Teleexpres oglądałam i była wzmianka ,że byli w Irlandi i nagrali płytę  ,ale teledysk był tylko krótką migawką.Może ze względu na charakter programu-wszystko jest expressowe  Język Ważna była wzmianka  ,że zespół pochodzi ze Suwałk.
wojtek_kosynier
Stały Bywalec
**

« Odpowiedz #4 : 20 Marzec, 2010, 00:25:16 »

Byłem na koncercie z jakieś trzy kwadranse. Szkoda, że NOKA nie mógł być z pewnych powodów, bo przy takim - niebywałym jak Na Starówkę - świetle niewątpliwie "ustrzeliłby" super foty swą "stałką"  Mrugnięcie
Ludzi było sporo - widziałem nawet przewodniczącego Rady Miasta z żoną - mnie jednak taka muzyka wciąż nudzi. Z suwalskiej sceny folkowej wolę chociażby Vieśnovę - nie mówiąc już o Dautenisie i OTAKO.
« Ostatnia zmiana: 20 Marzec, 2010, 08:41:17 wysłane przez marcim » Zapisane

noka
Administrator

« Odpowiedz #5 : 21 Marzec, 2010, 19:23:38 »

A mi jest głupio, że Ciebie namawiałem na wyjście, a w ostatniej chwili musiałem zrezygnować z koncertu.

Wiem, że to nie są Twoje ulubione klimaty, dlatego tym bardziej doceniam poświęcenie i serdeczne dzięki za to.

Sceny nie poznaję  Uśmiech. Takich fajerwerków oświetleniowych i "zadymnych" jeszcze Na Starówce nie widziałem. Dodając licznych muzyków na scenie podejrzewam, że przynajmniej pod względem samego focenia miałeś frajdę  Chichot    Właściwie to nie podejrzewam, tylko jestem pewien sądząc po zdjęciach (których Ci teraz będę zazdrościł  Język).

Mam nadzieję, że ilość pecha na ten rok już wykorzystałem i następną razą nie dam plamy.

wojtek_kosynier
Stały Bywalec
**

« Odpowiedz #6 : 21 Marzec, 2010, 23:17:26 »

Z tym poświęceniem nie przesadzaj Mrugnięcie
Co do klimatów... Lubię folk, ale cóż zrobię, gdy ten w wykonaniu Shamrocka mnie po prostu nudzi  Smutny  Zawstydzony Nie, nie żebym żałował tej dychy, ale taka muzyka mnie nijak nie porywa...
Co do "fajerwerków". Tak, masz czego żałować Mrugnięcie Ale o tym już pisałem wczoraj.

noka
Administrator

« Odpowiedz #7 : 21 Marzec, 2010, 23:48:29 »

Gdybym nie wiedział jak gra Shamrock to bym przyjął Twoją opinię do wiadomości. Trudno mi się zgodzić, że ta muzyka nie porywa i nudzi. Ja jak słyszę niektóre kawałki to mi sama noga rytm wybija, a ciało zaczyna się "gibać".  Zatem nie tylko porywa, ale wręcz podrywa  Duży uśmiech

Ale ok, wiem , że masz bardzo wysublimowany gust muzyczny i swoje zdanie (oba bardzo cenię). Dlatego nie będę się spierał.
wojtek_kosynier
Stały Bywalec
**

« Odpowiedz #8 : 21 Marzec, 2010, 23:58:51 »

No to ja też nie będę się już spierał.
Na następnym koncercie stawiamy się obaj Mrugnięcie

Strony: 1
  Drukuj  

Skocz do: