Autor Wątek: Wiatraki w Suwałkach  (Przeczytany 413155 razy)

Offline Rockers

• Mega Poster
Odp: Wiatraki w Suwałkach
« Odpowiedź #300 dnia: 30 Kwi, 2009, 20:41:22 »
A ja na to, że wyjaśniłem co trzeba i jak trzeba. :) I uważam, że dalsze rozwodzenie się nad tą kwestią jest bezcelowe.

Nie masz się czego bać, dalej nie wejdę :) do wnętrza wiatraka nikt mnie nie wpuści :)

Offline Tokken

• Stały Bywalec
  • **
« Odpowiedź #301 dnia: 30 Kwi, 2009, 21:02:14 »

Rockers szpanujesz tymi filmikami xD

A tu taka focia ;p

Offline Revan144

• ChrisFix
  • Super Poster
« Odpowiedź #302 dnia: 30 Kwi, 2009, 21:05:16 »
Spoko :) Jak nie wpuści?! Dajesz w łapę z 1000 zł dla ochroniarza i wchodzisz xD Nie no żart.. Za dobrze by było, jak ja z kumplem zwiedzaliśmy okolice Białej Wody i parę fundamentów odwiedziliśmy to i tak baliśmy się że ktoś nas stamtąd zaraz wyprosi :) A dlaczego miałoby nie być transportu? Ze względu na długi weekend? No ale warto wyjść i postać na czatach. Jeden wiatrak będzie po prostu cholernie blisko miasta, a dojazd do niego będzie prosty ;) Chyba to będzie któryś wiatrak od E-10 do E-1
Hey guys, ChrisFix here!
FB Page

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #303 dnia: 30 Kwi, 2009, 21:07:27 »
Revan, ja mam info, że w poniedziałek będzie na pewno - w sobotę nie będzie Volvo, ale transport zapewne będzie. Odpuszczę sobotę, muszę odespać wszystkie transporty.. ale w poniedziałek będę na pewno, klasy maturalne mają matury, ja mam wolne, więc na pewno się pojawię.

Offline bartleo

• Forumowicz
  • *
« Odpowiedź #304 dnia: 30 Kwi, 2009, 21:43:47 »
Rockers :) fajne ujęcia nie ma co... . Pozdrawiam
bartleo

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #305 dnia: 30 Kwi, 2009, 22:06:54 »
Udało mi się w końcu skonfigurować stronkę, na której będą przenoszone powoli niektóre zasoby zgromadzone w tym wątku oraz dostępne z innych źródeł - dotyczące parku wiatrowego. Między innymi obiecana wirtualna mapa (mam nadzieję  ;D)  
Stronka funkcjonuje pod adresem www.wiatraki.suwalki.pl i obecnie jest na etapie "zapełniania" się treścią.

Menu lewe zawiera linki prowadzące (wkrótce) do najistotniejszych moim informacjami o parku.
Aktualności - będą chronologicznym zapisem tego, działo się w naszym mieście o okolicy, w związku z tą inwestycją. Tą część chciałbym w pierwszej kolejności podgonić, żeby aktualności były faktycznie aktualne.  

Zamierzam wykorzystać na tej stronie zdjęcia, filmiki i informacje podawane przez użytkowników w niniejszym wątku (przy każdym wykorzystanym materiale będzie informacja o autorze). Jeśli ktoś ma coś przeciwko - proszę o kontakt.

Osoby zainteresowane współtworzeniem strony (głównie zbieraniem, weryfikowaniem i przetwarzaniem informacji) proszę o PW. Wbrew pozorom roboty przy tym będzie sporo. Sugestie odnośnie samej strony - również na PW, żeby nie offtopować tego wątku (jak będzie zainteresowanie - założę oddzielny temat w dziale Internet - [www]).

Stronka miała być w kolorze zielonym, a wyszła jak zwykle w niebieskim,  oparta jest na WordPress'sie, baner zakupiony od Marty.P. (są trzy warianty - jakby coś  ;))    Cóż, to chyba wszystko ...

PS
Wyrazy uznania dla rannych ptaszków  8)

Offline gaga

• - VIP -
« Odpowiedź #306 dnia: 01 Maj, 2009, 00:52:47 »
Rockers! Myśmy Cię dręczyli z tajemnicą ,tak dla żartów  ;D

noka! Strona jest ładna ,kolor jest przyjemny ,nie męczy oczu!  Czekam na zapełnianie strony ,może być ciekawie.Nie pomyślałeś o wykopie?

Offline Revan144

• ChrisFix
  • Super Poster
« Odpowiedź #307 dnia: 01 Maj, 2009, 08:39:05 »
Sory za zwłokę z tymi zdjęciami. Zostały one zrobione podczas mojej i kumpla wyprawy w środę.. Chcieliśmy pojechać pod sam wiatrak, ale chyba o jedną drogę żwirową za szybko skręciliśmy :) Ale za to wpadliśmy na bez wątpienia najbliżej położony w kierunku miasta fundament wiatraka, ale jeszcze nie stoi przy nim żaden element ;] Zdjęcie pierwsze, piąte i szóste zostało zrobione właśnie przy tym fundamencie w Białej Wodzie. Dojazd.. Trochę ciężko jest, zwłaszcza rowerami, ale ogólnie nikt nie powinien zabłądzić ;) To jest pierwsza żwirowa droga jadąc do Białej Wody i cały czas się jedzie żwirówką, pod górę, parę zakrętów i jest fundament :D Na koniec zdjęcie powiększającej się "rodziny" wiatraków ;]

« Ostatnia zmiana: 01 Maj, 2009, 08:41:55 wysłana przez Revan144 »
Hey guys, ChrisFix here!
FB Page

marcinox

• Gość
« Odpowiedź #308 dnia: 01 Maj, 2009, 10:30:46 »
Revan144 wiesz ze to jest obok mnie ?? Jeszcze na zdj jestem z siostra jak wracam ze szkoły ;D

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #309 dnia: 01 Maj, 2009, 14:26:09 »
« Ostatnia zmiana: 05 Maj, 2009, 20:34:20 wysłana przez noka »

Offline noka

• Administrator
« Odpowiedź #310 dnia: 01 Maj, 2009, 15:33:25 »
Jak poprzednio - świetne!
Nie myślałeś może żeby połączyć wszystkie części filmu w jeden dłuższy?

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #311 dnia: 01 Maj, 2009, 15:43:38 »
Myślałem o tym, ale byłby później ogromny rozmiarowo, a mój internet wrzucałby to ze dwa tygodnie..

Info w tej sprawie wysyłam na PW /noka
« Ostatnia zmiana: 01 Maj, 2009, 16:01:13 wysłana przez noka »

Offline Revan144

• ChrisFix
  • Super Poster
« Odpowiedź #312 dnia: 02 Maj, 2009, 09:56:14 »
No i transportu nie było dzisiaj... Fakt że zaspałem :D ale postanowiłem odwiedzić ochroniarza na A. Krajowej (było mi to akurat po drodze, bo jechałem do Wiżajn). Zapytałem go o transport, a on odpowiedział że go nie było, że kierowcy wolne mają i we wtorek po godz. 5:00 będzie prawdopodobnie przewożony cały wiatrak.
Hey guys, ChrisFix here!
FB Page

Offline TuneR

• Mega Poster
« Odpowiedź #313 dnia: 02 Maj, 2009, 15:16:45 »
Kierowcy mają wolne, ale reszta pracowników nie :) Hercules już góruje nad okolicą.

Offline Rockers

• Mega Poster
« Odpowiedź #314 dnia: 02 Maj, 2009, 15:20:18 »
Revan, czyli miałem dobre przeczucie :)