Forum Suwałki Forum Suwalki na You Tube Forum Suwalki na Picasa Web Forum Suwalki na Vimeo Forum Suwalki - kanal RSS
30 Lipiec, 2010, 17:06:03 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Nadchodzące wydarzenia:Lato w mieście z MDK, Plener Rzeźbiarski - "Teatr", Rock Szanty Serwy 2010, 5. Suwalskie Teatr-Akcje 2010
Aktualności: Zmarł Prezydent Suwałk - Józef Gajewski

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1
  Drukuj  
Autor Wątek: Szukam ludzi do teamu D&D (gry RPG)  (Przeczytany 532 razy)
Hekoryw
Nowy

« : 10 Marzec, 2010, 16:20:06 »

Jeżeli chcesz poznać świat Dungeons & Dragons to napisz na moje gg 984346 lub zapisz się na stronie.Minimalny wiek to 14 lat. Myślę, że większość z was niewie o co chodzi, ale na mojej stronie znajdziecie wyjaśnieni tego tajemniczego świata. Nie ignoruj tej wiadomości tylko wejdź i chociaż zapoznaj się z tą grą RPG. Masz dużo wolnego czasu? Nudzi ci się siedzenie w domu? Niechcesz ciągle siedzieć przed komputer i oglądać telewizji? To najwyższy czas żebyś zgłosił się domnie i razem z drużyną grał w DnD. Napewno jest to lepsze od tych zajęć które wymieniłem. Musisz mieć dużą wyobraźnię żeby w to grać, ale jeżeli masz małą i chcesz grać to zgłoś się, napewno jakoś z tym poradzimy. Jeżeli nie podoba ci się ta gra a masz w gronie przyjaciół jakiegoś kolegę którego mogło by to interesować to przekaż mu tę wiadomość. Mam nadzieję, że uda mi się zebrać drużynę D&D.

Moja strona: http://dndsuwalki.vgh.pl/news.php
GG: 984346
noka
Administrator

« Odpowiedz #1 : 10 Marzec, 2010, 17:01:33 »

Myślę, że większość z was niewie o co chodzi, ale na mojej stronie znajdziecie wyjaśnieni tego tajemniczego świata.

A czemu nie chcesz tutaj tego wyjaśnić?
Strony: 1
  Drukuj  

Skocz do: