Forum Suwałki Forum Suwalki na You Tube Forum Suwalki na Picasa Web Forum Suwalki na Vimeo Forum Suwalki - kanal RSS
06 Wrzesień, 2010, 08:12:05 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Nadchodzące urodziny:Sante (22), the_mask (23)
Nadchodzące wydarzenia:KINO - STEP UP 3D, KINO - Jak ukraść Księżyc 3D, KINO - Niezniszczalni, KINO - Avatar Special Edition, KINO - Święty interes, Zapisy na zajęcia MDK, KINO - Ostatni Władca Wiatru, KINO - Resident Evil:Afterlife, Memoriał im.Józefa Gajewskiego, Zawody kartingowe, Polski Dzień Bluesa 2010
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Galeria Zaloguj się Rejestracja  
Strony: « 1 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Akwarystyka  (Przeczytany 3329 razy)
bazyl
Forumowicz
*

« Odpowiedz #15 : 11 Luty, 2010, 13:05:40 »

Eskulap - fajne akwarium.
Ja z ospą walczyłem i wygrałem Smiley Stosowałem Ichtiosan i podniosłem temp. wody do ok 30-31C na kilka dni. Ofiar w rybach nie było i całe szczęście przetrwalniki ospy zostały zabite.
bardzo skuteczny sposób a ichtosan tropicala to chyba najskuteczniejsze lekarstwo na tą dolegliwość
eskulap-suw
Nowy

« Odpowiedz #16 : 12 Luty, 2010, 15:25:53 »

ja do tej pory walczyłem środkiem FMC, ale ponoszę klęskę - sporo denatów. Dzisiaj zmieniam na inny środek. zobaczymy co mi z tym wyjdzie. najgorzej że wycofali w polsce sporo dobrych środków zawierających antybiotyk jak np. sera costapur. może wiecie gdzie jeszcze można go kupić?
Strony: « 1 2
  Drukuj  

Skocz do: