Ksiądz Artur Śliwowski był piłkarzem ''Wigier'', a tradycje sportowe pdtrzymuje jego brat Robert Śliwowski [również były gracz
''Wigier''] a obecnie wykładowca na AWF-ie w Poznaniu oraz trener młodzików poznańskiego ''Lecha''.W zeszłym roku był również
kooordynatorem pierwszoligowej drużynie ''Lecha''. Ot i wspólnota między naszymi miastami.
Marcim ,napewno wiedziałeś ,tylko leniuchu nie chciało Ci się pomyśleć i odpowiedzieć.[Wydaje mnie się ,że czytujesz gazety,
a to było z Tygodnika Suwalskiego.]
NOWA ZAGADKA : Co oznacza określenie ''Żurawiejki suwalskich kawalerzystów''
Upał dziś potworny - duchota ,ale myśleć trzeba nie ociągajcie się .Pewnie znowu wyjedziecie nad Wasze wody , więc daję Wam
dyspensę do przyszłego tygodnia.Życzę przyjemnego odpoczynku na łonie przyrody.A ja będę w niedzielę ''podawać'' obiady moim
dzieciom.Bo chociaż mieszkają razem to na obiady przychodzą o innych porach ,każde ma inny czas budzenia się i tak syn meldu-
je się o 13.00 a córcia[spioch] o 16.00,a mamusia szczęśliwa biega przy garach.mimo to jestem zadowolona.

W tym momencie noka krzyczy ---JA WIEDZIAŁEM!!!! [chodzi o odpowiedż na zagadkę o księdzu ]
Pozdrawiam gaga