Tak se myślę, że skoro gaga ma swój Poznań, Rockers - Olsztyn, to może załóż swój watek o miejscu w którym mieszkasz i serwuj nam jakieś ciekawostki. Tą bazę musisz obfocić koniecznie 
Ciekawa propozycja tylko nie wiem czy mi czas na to pozwoli. Pomysle o tym i jak sie zdecyduje, to dam znac

Nie wiem czy mozliwe bedzie ofocenie tej bazy, jakby nie bylo, to jest jednostka wojskowa i nie czesto jest mozliwosc by wejsc na jej teren. Ktoregos dnia czytalam w przewodniku, ze jest organizowany pokaz dla mieszkancow Salon i wybralam sie tam z rodzina ale na wjezdzie "pan z budki" poprosil mnie o okazanie zaproszenia, no i klops... okazalo sie, ze to byl pokaz dla rodzin i znajomych wojskowych, pracujacych w tej bazie, a ja niestety jeszcze nie poznalam zadnego lotnika

Zostalismy wiec na parkingu przed brama wjazdowa i ogladalismy tylko fragmenty pokazu - miedzy drzewami. Nawet fotki nie mam ciekawej, bo bylo za malo przestrzeni na zlapanie samolotow ale serce ze strzala widzialam tylko, ze z daleka...