Dzięki za życzenia.
Forum powoli zamiera i chyba nic na to nie poradzimy. Na dole w ostatnich wiadomościach widać to najlepiej - przez niemal cały miesiąc udało się zebrać ledwie kilka nowych wypowiedzi.
Zmieniają się czasy, ludzie zmieniają formy komunikacji (teraz wszystko się robi na Fejsie), stali użytkownicy zajęli się innymi rzeczami (ale czasem widzę, że zaglądają z przyzwyczajenia), a nowi już raczej nie odtworzą tego ruchu, który tu kiedyś panował. Tym bardziej, że rejestracja została wyłączona 3-4 miesiące temu (bo rejestrowali się sami spamerzy).
Ja również nie mam już tyle motywacji co kiedyś. Dawno temu zauważyłem znaczny spadek aktywności użytkowników, mimo że pojawiały się nowe ciekawe tematy do dyskusji.
Wg mnie Forum najlepsze czasy ma za sobą i coraz bardziej przypomina archiwum. Mogę tylko zapewnić, że tak długo jak to będzie możliwe - pozostanie w sieci, nawet jeśli nikt nie będzie już pisał.
Skoro mamy temat urodzinowy - życzę wszystkim dużo zdrowia i spełnienia się w innych obszarach działania. Dzięki za wspólnie spędzony czas i do zobaczenia w innych wymiarach.

Z niektórymi osobami utrzymuję bliski kontakt przez net lub w realu. Cenne znajomości i przyjaźnie to jest najlepsza rzecz jaką mi to Forum dało.