Hej
Jakiś czas temu ustawiłem część działów jako niewidoczne dla gości (w tym ten) i nie zauważyłem, że pojawiły się tu nowe posty (więc przywracam ponownie ten dział do "widoczności"). Musiałem trochę ograniczyć ilość treści dostępnych dla niezalogowanych, ponieważ spamboty generowały duży ruch i obciążały serwer.
Odnośnie info na priv i w shoutbox, że strona nie jest zabezpieczona - tak wiem o tym. Od początku nie mamy certyfikatu SSL. Kiedyś przeglądarki to ignorowały, a od jakiegoś czasu wyświetlają komunikat, że połączenie nie jest bezpieczne (czyli nie jest szyfrowane). Sam certyfikat jest darmowy i można go zainstalować jednym kliknięciem, ale potem w plikach strony trzeba wprowadzić trochę zmian, żeby wszystko prawidłowo się wyświetlało. Listę rzeczy "serwisowych" do zrobienia mam już długą, ale czasu brak. Postaram się to może wkrótce ogarnąć.
Na Forum zaglądam sporadycznie, sentymentalnie, bo jak widać nic tu się nie dzieje

. Powrotu popularności i użytkowników się nie spodziewam (tym bardziej, że od 7 lat jest wyłączona rejestracja he he ). W tej formie powisimy jeszcze trochę w internetach, a potem się zobaczy.
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. No i tradycyjnie - do zobaczenia za rok